Vabilo na predstavitev raziskovalnih nalog

Spoštovani!

Prijazno vabljeni na javno predstavitev raziskovalnih nalog, ki so nastale v tem letu gibanja Mladi raziskovalci za razvoj Šaleške doline.

V času od 4. do 10. marca 2020 bo v prostorih Saša inkubatorja ter na Medpodjetniškem izobraževalnem centru ŠC Velenje predstavljenih 24 osnovnošolskih in 22 srednješolskih nalog.

Razpored predstavitev je sledeč:

  • V sredo, 4. marca, ob 15. uri bodo na Medpodjetniškem izobraževalnem centru v prostoru MIC1-119 potekale predstavitve raziskovalnih nalog s področja družboslovja in humanistike.
  • V ponedeljek, 9. marca, ob 15. uri bodo na Medpodjetniškem izobraževalnem centru v prostoru MIC1-119 potekale predstavitve raziskovalnih nalog s področja tehnike in v prostoru MIC3-105, s pričetkom ob 15.15 uri, predstavitve raziskovalnih nalog s področja biotehniških ved in naravoslovja.
  • V torek, 10. marca, ob 15. uri bodo potekale predstavitve raziskovalnih nalog s področja tehnike v Saša Inkubatorju, na Šaleški cesti 2.

Podrobnejši razpored predstavitev (PDF)

Pridružite se nam na predstavitvah, kjer boste izvedeli kaj novega, zanimivega in tako mladim raziskovalcem ter njihovim mentorjem za opravljeno delo izkazali priznanje.

Veseli bomo vašega obiska.

Karmen Hudournik,
koordinatorica gibanja

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.