srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

Install+RES

Učitelji ERŠ-a v novem šolskem letu 2011/12 nadaljujemo s sodelovanjem v projektu Install+RES.Vsebina projekta predstavlja certifikatna oblika usposabljanja inštuktorjev (trenerjev) za izobraževanje inštalaterjev majhnih sistemov obnovljivih virov energije v stavbah. Lansko leto je potekalo izobraževanje iz 4 modulov: Fotonapetost, Solarna termija, Toplotne črpalke in Biomasa. To leto bo potekalo izobraževanje trenerjev za angleško izvebo modula Biomasa in se bo izvajalo v Münchenskem  izobraževalnem BildungszentrumfürSolartechnik (BZS). V tem letu se bodo strokovno pregledala gradiva za izvedbo več tečajev posameznega modula, prav tako se bodo ustvarila tudi reklamna gradiva in spletišče v slovenščini in v nemškem ter angleškem jeziku. Na nacionalni ravni se bo uredilo glede certificiranja in izvedle se bodo testna izobraževanja za inštalterje.

V projektu sodelujejo učitelji iz celotnega ŠCV in zunanji sodelavci. Iz ERŠ-a sodelujejo: Zvone Cencen, Branko Dvoršak, Matjaž Žerak, Nedeljko Grabant, Franc Štravs.

Kandidati, ki bodo uspešno opravili izobraževanje, bodo pridobili certifikat in bodo trenerji na področjih, za katera ta certifikat tudi prejmejo.

Podrobneje je izvedbeni plan projekta predstavljen v LDN MIC-a.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660