Strokovna ekskurzija za dijake 1. PTI, 2. PTI in 4. ET

Dijake 1. PTI, 2. PTI in 4. ET obveščamo, da se bodo v sredo, 11. 5. 2022, udeležili strokovne ekskurzije. Ogledali si bodo proizvodnjo transformatorjev v podjetju Kolektor Etra in  Dneve elektrotehnike v Tehniškem muzeju Slovenije v Bistri. Program ekskurzije:
  • ob 7.00 odhod z avtobusne postaje Velenje,
  • ob 8.00  uri ogled proizvodnje energetskih transformatorjev v Kolektor Etri,
  • ob 13.00 uri prihod v Tehniški muzej Bistra in ogled eksperimentov Fakultete za elektrotehniko Ljubljana ter Teslovih poskusov,
  • povratek v Velenje predvidoma ob 16.00 uri.
Dijaki bodo pri ogledu proizvodnje transformatorjev prejeli delovne liste, s katerimi bo ocenjeno njihovo delo na strokovni ekskurziji.
Dijake bodo spremljali učitelji Matjaž Žerak, Primož Šajna in Tomaž Juvan.   Cena strokovne ekskurzije je 15 evrov. Dijaki bodo znesek poravnali preko položnice, ki jo bodo prejeli po pošti v mesecu juniju.   Razredniki morate v tajništvo šole oddati sezname dijakov, na katerem označita dijake, ki se ekskurzije iz upravičenih razlogov ne bodo udeležili, najkasneje do ponedeljka, 9. 5. 2022. Morebitne odsotnosti dijakov zaradi bolezni bomo sprejemali v tajništvu šole še na dan odhoda do 7.30 ure, kasnejših odpovedi ne bomo upoštevali za vračilo denarja.   Dijake opozarjamo, da se morajo na lunch pakete prijaviti sami, in sicer en delovni dan prej do 10.00 ure. Lunch paketi bodo dostavljeni na avtobusno postajo pred odhodom.  

Matjaž Žerak, organizator strokovne ekskurzije

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.