Preventivni zdravstveni pregledi dijakov 3. TM, 3. TRA in 3. TRB

Dijake Elektro in računalnilške šole obveščamo, da bo Zdravstveni dom Velenje, Dispanzer za šolske otroke in mladino izvedel obvezne sistematske zdravstvene preglede dijakov po naslednjem razporedu:  
Torek, 21. 12. 2021, ob 9.00
3. TM (Opomba: 1. ura pouk po urniku
B. Ledinšek
 
Sreda, 22. 12. 2021
3. TRB
B. Tomic
 
Četrtek, 23. 12. 2021
3. TRA
U. Remenih G. Hrastnik
  Dijaki 3. TM bodo imeli prvo uro pouk po urniku, drugo uro pa skupaj z učiteljem odidejo v Zdravstveni dom Velenje. Dijaki 3. TRB pridejo ob 8.00 v šolo, kjer se bodo najprej v razredu samotestirali, potem pa skupaj z učiteljem odšli v Zdravstveni dom Velenje. Dijaki 3. TRA se ob 8.00 zberejo pred šolo in skupaj z učiteljem odidejo v Zdravstveni dom Velenje.
Dijaki se na dan pregleda zglasijo v Dispanzerju za šolske otroke in mladino v Zdravstvenem domu Velenje.   Dijaki morajo imeti s sabo naslednje dokumente: -   zdravstvene kartice; -   cepilne kartončke; - dijaki, ki nimajo izbranega osebnega zdravnika v Zdravstvenem domu Velenje ali imajo izbranega zasebnega zdravnika, morajo s sabo prinesti izpolnjen obrazec  o zdravstvenem stanju od svojega osebnega zdravnika.   Dijakom na dan pregleda pouk odpade, na pregled pa jih spremlja razrednik oz. učitelj, ki ima 1. šolsko uro pri njih pouk (po dogovoru med razrednikom in učiteljem).

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.