Svečana podalitev spričeval dijakom 4. TRA

podelitev spriceval 4TRA

Razredničarka Marjetka Herodež in dijaki 4. TRA smo pripravili svečano podelitev spričeval. Z veseljem smo svoje dosežke in uspehe še enkrat podelili s starši, ki so nam vsa štiri leta stali ob strani in verjeli v nas. S spričevali v rokah smo se spomnili prvih dni, ko smo prestrašeni spoznavali novo šolo, razredničarko in sošolce.

Vezi so se stkale, album spominov je dobil nove slike, življenje pa nove priložnosti. Naš vagon je prispel na cilj, a vlak potuje dalje – z novimi obrazi in novimi pričakovanji.

Kaja Kočevar, dijakinja 4. TRA

Z veseljem smo se svečane podelitve spričeval dijakom 4. TRA udeležili tudi starši.

V imenu staršev se razredničarki Marjetki Herodež zahvaljujem za vso srčno predanost. Za vso vztrajnost, doslednost in razumevanje, kadar je kaj skrenilo s poti. Tudi zato, da smo se še enkrat zbrali vsi skupaj, podoživeli minuli čas in vpogledali v uspehe naših otrok. Nismo presenečeni, smo pa neizmerno ponosni.

Če smo vam, dijaki, kdaj hote ali nehote grenili štiri leta, smo se vam skušali odkupiti s slastno torto. Sladkajte se, s torto, z življenjem. Uživajte prihajajoče zaslužene počitnice, vrzite se v študijsko leto ali zakopljite v delo. Razveseljujte sebe in nas.

Katja Kočevar, predstavnica staršev 4. TRA v svetu staršev

Galerija slik

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.