srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

  • Domov
  • Novice
  • Sodelovanje na mednarodni e-konferenci SHVET

Sodelovanje na mednarodni e-konferenci SHVET

V petek, 20. 11. 2020, je potekala videokonferenca ob zaključku 3-letnega mednarodnega projekta Erasmus + KA3 Pametni razvoj HVET za visoko usposobljeno in mobilno delovno silo (SHVET). Cilj projekta je bil razviti skupen študijski program/modul na področju višjega strokovnega izobraževanja (strokovnjak na področju pametnih zgradb), ki bo temeljil na trenutnih in predvidenih potrebah delodajalcev ter vključeval učenje z delom in mobilnost udeležencev.

V Sloveniji so partnerji pripravili študijski program za izpopolnjevanje na področju višjega strokovnega izobraževanja in je namenjen tistim, ki so uspešno zaključili vsaj višji strokovni program relevantnega področja. Nov program je umeščen v slovensko ogrodje kvalifikacij na ravni 6 (SOK 6, EQF 5). Sestavljen je iz treh modulov s skupno 22 ECTS. Praktično usposabljanje je vključeno v vse tri module in traja skupno 6 tednov (240 ur).

Iz Šolskega centra Velenje je v projektu sodeloval mag. Branko Dvoršak kot predavatelj v okviru 4-dnevnega izobraževanja TTT (Train The Trainer) v Novem mestu. Projekt se je zaključil s predavanjem na videokonferenci v družbi uglednih strokovnjakov s področja pametnih sistemov iz Grčije, Češke ter Nizozemske in politika iz Slovenije g. Franca Bogoviča, člana Evropskega parlamenta.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660