srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

PUD Malta – 1. teden

Naša pot na Malto naj bi se začela v nedeljo, 2. aprila 2023, toda zaradi stavke v Italiji nam je let na ta dan odpadel. Prestavili smo ga na naslednji dan, torej ponedeljek.

V ponedeljek smo se okoli 10. ure odpravili iz Velenja proti letališču Treviso v Italiji. Vozili smo se malo več kot tri ure, na poti smo se dvakrat ustavili, ni pa bilo nobenih težav. Na letališču smo nekaj ur čakali na let, nato pa smo ob 16:50 začeli dve uri dolg let do Malte. Tam nas je pričakalo bolj oblačno vreme z nekaj padavinami. S taksijem smo se peljali do naših apartmajev in se razpakirali in spravili spat.

Takoj naslednje jutro se nas je večina odpravila na delo, Anže Pečak in Kris pa sta delala od doma. Jan in Gorazd sta imela do dela najdaljšo pot, saj je njuna pisarna na drugi strani otoka. Pri navajanju na malteški javni prevoz smo vsi imeli nekaj težav, toda po nekaj dneh smo se vsi naučili njegovih »posebnosti«.

Jan in Gorazd sta kot svojo nalogo v službi dobila izdelavo spletne platforme za učenje, ki sta jo že prvi dan začela izdelovati.

Timotej se je prav tako hitro ustalil v svoje delovno mesto, kjer je izdeloval reklamni material za različna podjetja, kot tudi Anže Blagus, ki se je znašel sredi popravljanja spletne aplikacije v svojem podjetju.

Anže Pečak in Kris sta se, podobno kot ostali, že prvi dan vrgla v delo in začela izdelovati spletno aplikacijo, ki bo podjetju, v katerem delata, olajšala izdelavo poslovnih dokumentov.

Za prvim dnem smo se še nekaj dni navajali na novo okolje, toda hitro smo se ustalili v nov ritem in si razdelili hišna opravila. Tudi z nakupovanjem nismo imeli težav, saj smo si vse stvari kupovali skupaj in s tem še prihranili nekaj denarja.

Za odlične obroke je poskrbel Gorazd, ki je vsak dan naredil drugačno in okusno kosilo.

Po trdem delu čez teden smo si v petek privoščili večer v Pacevillu, za katerim smo v soboto dan bolj kot ne prespali.

Tudi nedeljo smo vzeli bolj sproščeno, saj smo šli le na sprehod ob morju.

Zapisal:
Anže Maj Blagus

Galerija slik

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660