Predaja ključa 2017

V petek, 19. 5. 2017, je v Športni dvorani Šolskega centra Velenje potekala tradicionalna prireditev Predaja ključa dijakov Elektro in računalniške šole. Za organizacijo in potek dogodka so poskrbeli dijaki 4.TM, ki so lansko šolsko leto prejeli ključ in se jim za to lepo zahvaljujemo.
Ker pa se dijaki 4. TM poslavljajo, na tem mestu tudi sami izrekajo vsem učiteljem zahvalo za potrpežljivost, spodbudo ter razumevanje v času njihovega izobraževanja. Letos se je za ključ potegovalo 6 oddelkov predzadnjih letnikov (3. TRA, 3. TRB, 3. ET, 3. TM, 1. PTI in 2. EL), ki so se pomerili v štirih zanimivih igrah; zadnja igra je postregla z neodločenim rezultatom med ekipama dijakov 1. PTI in 3. TM. V odločilni igri vlečenja vrvi so bili dijaki 3. TM nekoliko močnejši in so tako postali ponosni lastnik ključa, za kar jim, tako kot vsem tekmovalnim ekipam, iskreno čestitamo. Utrinke s prireditve pa najdete v naši galeriji.

Vsem dijakinjam in dijakom Elektro in računalniške šole pa želimo uspešen zaključek šolskega leta. Skupnost dijakov ERŠ in dijaki 4. TM

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.