Obvestilo o predaji ključa

Na učiteljskem zboru smo se dogovorili, da se bomo od zaključnih letnikov letos poslovili na način, ki velja za tradicijo na večini slovenskih srednjih šol. Ker želimo ohraniti tradicijo predaje ključa ter z njo povezanim zbiranjem denarja za »sedmino« za letošnjo generacijo, ki zaključuje izobraževanje na naši šoli, smo sklenili, da bodo dijaki 4. ET, ki so ponosni lastniki ključa, pobirali prostovoljne prispevke simbolične vrednosti na vseh vstopnih mestih v šolo.

V ponedeljek, 23. 5. 2016, so vsi dijaki vabljeni v veliko telovadnico, kjer bo od 13.00 do 14.00 ure potekala predaja ključa.

Tam se bodo dijaki predzadnjih letnikov pomerili v športnozabavnih igrah. Najboljša ekipa bo prejela ključ in s tem tudi organizacijo predaje ključa v naslednjem šolskem letu. Ker želimo, da bi tako organizirana predaja ključa postala tradicionalna, vas prosimo za vaše sodelovanje.

Učitelje, ki imajo ta dan pouk na MIC-u, prosimo, da s poukom zaključijo do 12.30 ure, tako da imajo dijaki dovolj časa za prihod na lokacijo Trg mladosti. Dijake spremljajo učitelji, ki imajo to uro pri njih pouk.

Po zaključku predaje ključa nižji letniki odidejo domov, zaključni letniki pa ob 14.00 nadaljujejo s podelitvijo spričeval in obvestil o uspehu.

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.