srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

Novi predsednik Združenja dijakov ŠCV

V četrtek, 23. 11. 2017, je potek­­­al sestanek Združenja dijakov ŠCV, na katerem so predsedniki posameznih dijaških skupnosti Šolskega centra Velenje izvolili novega predsednika Združenja dijakov ŠCV za šolsko leto 2017/2018. To je postal dijak Adrian Drago Poprijan, ki se nam še enkrat predstavlja v sliki in besedi.

Sem Adrian Drago Poprijan, dijak Šole za storitvene dejavnosti na Šolskem centru v Velenju, izobražujem se v programu ekonomski tehnik. Na Šoli za storitvene dejavnosti sem prejel že mnogo pisnih pohval in priznanj, kar je potrdilo za moje vestno in odgovorno delo v šoli in razlog, ki me je tudi spodbudil h kandidaturi.

Dijaki smo zelo ponosni na nadstandardne storitve na srednjih šolah ŠCV in smo vedno pripravljeni prispevati svoj pogled na ponudbo znanja. Zavedamo se, da se pripravljamo na odgovorno opravljanje poklicev in bodo delodajalci pričakovali od nas, bodočih zaposlenih, širok nabor raznovrstnih kompetenc. Priložnosti Slovenije kot članice EU so v porabi sredstev za različne projekte, zato bi morda lahko s svojimi predlogi prispevali k prijavam in izvedbam projektov na področju mobilnosti mladih, izmenjave dijakov s sosednjimi državami in morda še kakšnih drugih.

Že od malih nog obiskujem glasbeno šolo in z izobraževanjem na glasbenem področju nadaljujem tudi kot dijak. Menim, da se moja odločnost doseganja zastavljenih ciljev kaže tudi v številnih nastopih na velikih tekmovanjih, kjer sem dosegel mnoge nagrade in pohvale. V lanskem šolskem letu sem v projektu Šola ambasadorka EU postal dijak ambasador.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660