14. Koroško tekmovanje elektroinstalaterjev v Celovcu

tekmovanje elektroinstalaterjev Celovec 2016

Z dijakoma iz 1. PTI, Gašperjem Pšeničnikom in Danijelom Mlinškom, smo v sredo, 8. 6. 2016, ob 17. uri odšli v Celovec na 14. Koroško tekmovanju elektroinštalaterjev z mednarodno udeležbo, ki ga je organizirala Koroška gospodarska zbornica (WKO) za področje elektrotehnike. Tekmovanje se je začelo v četrtek, 9. 6., ob 7.30 v dvorani obrtniške zbornice v Celovcu (WIFI Technikzentrum).

Tekmovalci so morali postaviti nadometne električne instalacije z razdelilno omaro, sprogramirati Siemensov logični krmilnik Logo in KNX-instalacijo. Pridobili smo kar nekaj izkušenj in spoznali ostalih deset udeležencev, organizatorje in tekmovalce iz Avstrije in iz Rosenheima (Nemčija).

Tekmovanje se je končalo v petek, 10. 6. 2016, ob 16. uri s svečano razglasitvijo in podelitvijo nagrad. Naša dijaka sta dosegla odlično četrto mesto, za kar jima čestitamo!

Mentorji dijakoma so bili učitelji Branko Višnjar, Ivan Škoflek, mag. Branko Dvroršak in Janez Čekon, na tekmovanju pa je dijaka spremljal Nedeljko Grabant.

Nekaj utrinkov s tekmovanja najdete v naši galeriji slik.

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.