srssersssdgimvssmicdsd

Predstavitev šole

Elektro in računalniška šola

V šolskem letu 2019/20 se na naši šoli izobražuje 477 dijakov v srednješolskih programih s področij elektrotehnike, mehatronike, računalništva in telekomunikacij. Pouk poteka samo v dopoldanskem času med 8.00 in 14.35. Praktični pouk se odvija v specializiranih učilnicah in delavnicah v šoli ter v prostorih Medpodjetniškega izobraževalnega centra Velenje.

mic sola Medpodjetniški izobraževalni center (MIC)

Prevoz dijakov v šolo je prilagojen pričetku in koncu pouka. Prevoz iz smeri Celja v Velenje je možen z vlakom in avtobusom. Prevozi iz drugih smeri v Velenje so možni z avtobusom. Avtobusno postajališče je v neposredni bližini šole. Dijaki imajo možnost nabave subvencionirane dijaške mesečne vozovnice. Dijaki iz bolj oddaljenih krajev imajo tudi možnost bivanja v dijaškem in študentskem domu Šolskega centra Velenje. S tem šolskim letom lahko začasno uporabljajo brezplačen mestni lokalni prevoz.

Druga novost je brezplačen topel obrok za vse dijake.  Dijaki lahko jejo v jedilnici stavbe B (4. uro v dveh delih in 5. uro) in na MIC-u.

Učbenike si lahko izposodijo v šoli iz učbeniškega sklada.

Za lažje delo v šoli lahko dijak s šolo sklene pedagoško pogodbo, ki je namenjena pridobitvi statusa športnika, raziskovalca ali kulturnika ter dijaka s posebnimi potrebami.

Pred poukom in po pouku je čas za interesne dejavnosti – krožke.

predstavitev sole 1 predstavitev sole 2 predstavitev sole 3

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660