srssersssdgimvssmicdsd

Zimski športni dan

V sredo, 6. februarja 2019, načrtujemo zimski športni dan. Dijakinje in dijaki imate na izbiro naslednje aktivnosti:

1.SMUČANJE IN DESKANJE NA GOLTEH  https://golte.si/ Vodja: mag. Branko Dvoršak

Za smučanje potrebujete ustrezno smučarsko opremo: smuči ali smučarsko desko, palice, smučarsko čelado, rokavice, mini nahrbtnik za malico… Cena prevoza in smučarske karte je 20 €.

Odhod je ob 8.00 uri z avtobusne postaje Velenje, odhod avtobusa iz Žekovca je ob 16.00 uri. Na malico (lunch pakete) se prijavite sami. Prostih mest je 45.

2. SMUČANJE IN DESKANJE NA VIŠARJIH, V ITALIJII https://www.bergfex.si/tarvisio-lussari/ Vodji: Franci Oblak, prof. in Peter Vrčkovnik, dipl. inž.

Za smučanje potrebujete ustrezno smučarsko opremo: smuči ali smučarsko desko, palice, smučarsko čelado, rokavice, mini nahrbtnik za malico… Cena prevoza, smučarske karte in zavarovanja za tujino je 32 €.

Odhod avtobusa je ob 6.00 z avtobusne postaje Velenje, odhod avtobusa nazaj v Velenje je ob 16.00 uri. Zraven imejte osebni dokument. Na malico (lunch pakete) se prijavite sami.

Predvidena vrnitev v Velenje je ob 19.00 uri. Pri prijavi potrebujete osebni dokument. Prijavite se čim hitreje, saj je število mest omejeno, in sicer 45.

3. POHOD V OKOLICI VELENJA  Vodja: Nino Golčman, dipl. IM in IR (UN)

Potrebujete primerno obutev za hojo v naravi in nahrbtnik z rezervnimi oblačili. Zbor je ob 8.00 uri pred stavbo Elektro in računalniške šole. Na malico (lunch pakete) se prijavite sami.  Predvidena vrnitev v Velenje je okoli 14.00 ure.

4. PLAVANJE – ATLANTIS (Ljubljana) https://trgovina.atlantis-vodnomesto.si Vodja: Simona Diklič, prof.

Odhod v Ljubljano je ob 8.00 uri z avtobusne postaje Velenje, odhod iz Ljubljane predvidoma ob 13.00 uri. Cena 4 urne karte in prevoza je 16 €. Na malico (lunch pakete) se prijavite sami. Prostih mest je 120.

5. TRAMPOLIN PARK WOOP (Ljubljana) https://woopljubljana.si/

Vodja: Tomislav Novak, prof.

Odhod v Ljubljano bo ob 8.00 uri z avtobusne postaje Velenje, odhod iz Ljubljane predvidoma ob 13.00 uri. Cena 3 urne karte in prevoza je 21 €. Na malico (lunch pakete) se prijavite sami. Prostih mest je 90. Prednost imajo tisti, ki se prvi prijavijo.

Natančnejša navodila  za posamezne aktivnosti še sledijo!

Spremljevalci bodo določeni naknadno.

Prijave oddate v tajništvu šole najkasneje do SREDE, 30. januarja 2019.

Dijake in dijakinje prosimo, da se za razpoložljive športne aktivnosti prijavite oz. poravnate stroške pravočasno. Če boste rok zamudili, boste avtomatično prijavljeni na pohod.

Aktiv ŠVZ  ERŠ:
Franci Oblak, prof.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660