srssersssdgimvssmicdsd

Projektni teden – šola v domu Štrk (Ptuj)

Projektni teden organiziramo v času od 15. 1. do 17. 1. 2018 (ponedeljek – sreda ; 3 dni) kot preživetje v naravi v domu Štrk na Ptuju.

Spoznali bomo kulturnozgodovinsko dediščino Ptuja, bili športno aktivni: trenirali boks z Dejanom Zavcem, se kopali v Termah Ptuj, plezali … se družili ob družabnih igrah, spoznavali in kreirali nove pozitivne, strpne odnose … V četrtek bomo dejavnosti, opravljene na Ptuju, predstavljali v šoli, v petek pa bodo dijaki imeli prosto.

Dijake bomo spremljali mentorji/učitelji Bojana Vrbnjak in Biserka Ledinšek in Zvone Cencen, v domu pa bodo z njimi tudi usposobljeni učitelji, ki izvajajo obšolske dejavnosti.

Cena tridnevne ponudbe,: bivanje, hrana, prevoz, kopanje v Termah, delavnice (boks, muzej Ptuj) znaša okoli 80 € (cena je odvisna tudi od števila prijavljenih). Znesek boste poravnali v treh obrokih; z novembrsko, decembrsko in januarsko položnico;

Dijaki se prijavite s podpisano prijavnico (tudi podpis staršev), ki jo oddate mentorici učiteljici Bojani Vrbnjak (kabinet C513) ali učiteljici Biserki Ledinšek.

V kolikor vas starši/skrbniki še karkoli zanima (danes ali morda v času trajanja projektnega tedna), lahko pokličete, oziroma pošljete mail: Bojana Vrbnjak, prof. 041 925 163, bojana.vrbnjak@scv.si.

Pričakujemo, da bodo dijaki upoštevali šolska pravila, učitelje/spremljevalce, da bodo ustvarjalni, bodo sklepali nova poznanstva, se družili in preživeli prijetne dneve v novem/ nekoliko drugačnem »šolskem okolju«.

Mentorji:
Bojana Vrbnjak, prof., Biserka Ledinšek, prof., Zvone Cencen, dipl. inž.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660