srssersssdgimvssmicdsd

Predinformativni dan za dijake zaključnih letnikov

V torek, 29. 1. 2019, je za vas na ŠC Velenje organiziran predinformativni dan, na katerem se vam bodo predstavile višje strokovne šole in fakultete. Predstavitve bodo potekale v učilnicah Gimnazije, B in C stavbe ŠC Velenje ter v predavalnicah Gaudeamusa (razpored posameznih predstavitev). Ker ta dan nimate pouka, morate obiskati vsaj pet predstavitev in se na teh predstavitvah podpisati na listo prisotnosti.

V Veliki predavalnici Višje strokovne šole bo potekala predstavitev vpisnega postopka tako za višje šole kot univerze. Predstavitvi bosta prvo in drugo šolsko uro. Glede na priložen razpored si organizirajte oglede tako, da boste lahko prisotni na predstavitvi in razlagi vpisnega postopka, saj se boste vpisovali sami.

Priložen je tudi obrazec Sigen-CA. Tega izpolnjenega skupaj z osebno izkaznico prinesite vsi tisti, ki se nameravate vpisati na univerze (visokošolski ali univerzitetni programi) in boste oddali prijavo s kvalificiranimi digitalnim potrdilom. Obrazec lahko oddate predstavnikom upravne enote med 9. in 13. uro v učilnici A004 na Gimnaziji. Na osnovi izdanega obrazca boste prejeli vso potrebno dokumentacijo za ureditev kvalificiranega digitalnega potrdila. Dijaki, ki si NE boste uredili tega,  boste oddali prijavo z uporabniškim imenom in geslom.

Poleg predstavitev posameznih višjih šol in fakultet, najdete na razporedu tudi predstavitve Slovenske vojske in policije, Zavoda za zaposlovanje, študentskih domov, predstavitev študija v tujini in še kaj. Preglejte vse možnosti in se odločite za pet tistih predstavitev, ki vas najbolj zanimajo.

V kolikor bi prišlo na razporedu še do kakšne spremembe, bo na spletni strani objavljen nov razpored.

Urška Koletnik

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660