srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Novice
  • Videokonferenca – Učimo se drug od drugega

Videokonferenca – Učimo se drug od drugega

Od 28. 5. 2015 do 29. 5. 2015 bo v Kranjski gori mednarodna konferenca SirIKT. V okviru konference bodo organizatorji pripravili polurno odprto učilnico “SirIKT 2015 – Učimo se drug od drugega”, ki se bo odvijala preko videokonferenčne povezave s Kranjsko goro.

Videokonferenca se bo odvijala v četrtek, 28. 5. 2015, od 15.00 do 16.00 ure v laboratoriju C 003 (kletna etaža).

Vabljeni vsi dijaki, ki jih to področje zanima.

Simon Konečnik,
ravnatelj ERŠ

Obvestilo organizatorja:

Pripravili smo vam odlično videokonferenčno zabavo z gosti.

Tokrat bosta gosta dva. Medse smo povabili enega uglednega in enega zanimivega gosta, ki bosta poučevala učence, dijake in učitelje in se od njih tudi učila. Prvi »skrivnostni gost« bo učitelj državljanske in domovinske vzgoje, človekovih pravic in demokracije, drugi bo učil o glasbi, besedah, motiviranju, sporočanju, izražanju stališč in ga lahko spremljate na tviterju, prek kanala @Trkaj.

V polurnem nastopu bo gost najprej na kratko predstavil temo. Za tem bodo postavljali vprašanja otroci, učenci, dijaki, učitelji in vzgojitelji iz desetih šol, ki bodo videokonferenčno neposredno povezani, in seveda udeleženci konference SIRikt. Ob koncu bomo odgovarjali na vprašanja, ki jih bodo s tvitanjem poslali gledalci, saj bo pogovor neposredno prenašan preko spleta.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660