srssersssdgimvssmicdsd

PUD na Malti – 3. teden

Naokoli so že 3 tedni našega bivanja na Malti in sedaj že zelo dobro poznamo vse naše sosede in najbližje trgovine. Vreme se je malo ohladilo, zato so večeri še prijetnejši. Počasi smo se že tudi navadili na skupno življenje ter izboljšali svoje kuharske veščine. 

V službi nam gre že zelo dobro. Do sedaj smo se že veliko naučili in lahko z našim znanjem pomagamo tudi zaposlenim. Ta teden je Urh Rošar zbolel, zato je Žak Lubej delal sam in dokončal »Calendar System« in »Company app«. Žan Luka Artič in Danaj Čebular sta izdelala  implementacijo »scrape« strani Khiron na svojo worpress stran. Žan Hrastnik in Marcel Kukec sta dodala zadnje popravke  wordpress strani »LYKOS PHRMA Ltd« in  »IT ticketing web app«. Lovro Napotnik je nadaljeval z izdelavo postavitve strani in to tudi končal. Jan Sajtl pa je izdelal izgled ter spletno stran za finančno/svetovalno podjetje.

Kot sem že omenil, se je ta teden vreme malo ohladilo in zato smo nekateri ob večernih urah hodili na krajše sprehode po mestu. Za vikend pa je bil napovedan dež, a smo se vseeno odločili iti ven. Marcel in Žan sta si šla ogledat glavno mesto Malte Valleto, Jan, Žak in Žan Luka so odšli v filmsko vas Popeye Village, Lovro pa si je ogledal Dingli Cliffs. V nedeljo pa smo si vzeli čas tudi za šolske obveznosti. 

Po treh tednih bivanja na Malti smo videli že veliko znamenitosti, ki jih ponuja ta mali otok, a vseeno smo veseli, da je pred nami še en dolg teden, saj tukaj zelo uživamo.  

Pošiljamo vam lepe in vesele pozdrave z Malte.

Galerija slik

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660