srssersssdgimvssmicdsd

Projekt Kreativni generator

Projekt Kreativni generator vključuje mlade raziskovalce, ki so v lanskem šol. letu uspešno izdelali raziskovalno nalogo s ciljem, da svoj izdelek ali storitev nadgradijo. Mladi raziskovalci imajo s pomočjo izkušenih mentorjev iz različnih področij možnost, da svoj izdelek ali storitev tehnološko še bolj dodelajo in približajo možnosti, da postane tržno zanimiv.

V prvem letu projekta smo partnerji tri šole: Srednja šola za kemijo, elektrotehniko in računalništvo Šolskega centra Celje, Gimnazija Celje – Center ter Elektro in računalniška šola Šolskega centra Velenje. Soorganizator prvega srečanja je SAŠA inkubator. Iz vseh treh šol bodo na podjetniško-kreativnem vikendu v času od 16. – 18. 9. 2016 dijaki razvijali in nadgrajevali svoj izdelek s pomočjo strokovnjakov iz gospodarstva, šolstva in iz podjetniških inkubatorjev. Prvo leto poteka dogodek pod organizacijo Elektro in računalniške šole iz ŠC Velenje, dogodek pa se bo odvijal v seminarskih prostorih Mladinskega centra Velenje. Sodelovalo bo 6 ekip, ki jih bo predstavljalo 15 dijakov.

Prijazno vabljeni, da nas obiščete ob predstavitvi projektov, in sicer v nedeljo, 18. 9. 2016, med 17.00 in 18.00, lahko pa tudi kadarkoli v času tridnevnega poteka projektnih aktivnosti mladih.

Več informacij o projektu Kreativni generator, njegovem poteku in sodelujočih najdete na spletni strani http://www.kreativni-generator.si/ .

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660