srssersssdgimvssmicdsd

Elektriada 2019

V času od 18. do 20. 10. 2019 je v Umagu potekalo 25. Strokovno in športno srečanje elektro in računalniških šol Slovenije. Tokrat sta bila organizatorja Srednja šola Domžale in Šolski center PET Ljubljana.  Dogodka se je udeležilo 470 udeležencev iz 17 srednjih šol, ki so imeli na izbiro različna predavanja in športne aktivnosti.

Učitelji ERŠ smo tudi tokrat zelo uspešno zastopali našo šolo. Zmagali smo v teku, drugi smo bili v nogometu, košarki in odbojki ter tretji v badmintonu in petanki. Skupno smo bili četrti, a minimalno zaostali za prvim mestom. Posamično smo dosegli nekaj odličnih uvrstitev. Tomislav Novak je zmagal v šahu, Marta Pačnik je bila tretja. Po dolgem času smo ekipno zmagali v teku. V svoji kategoriji je bil Franci Oblak prvi, Mojca Ošep druga in Rok Urbanc tretji.

Poleg športnih rezultatov smo imeli tudi odlična predavanja. Omenil bi Saro Isaković, ki je na zanimiv način predstavila svojo vrhunsko športno pot in sedanje delo na področju psihologiije.

Aktivno preživet vikend nam je dal novih moči in z veseljem pričakujemo naslednje srečanje, ki bo oktobra 2020 v Novigradu.

Zapisal:
Franci Oblak

Galerija slik

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660