srssersssdgimvssmicdsd

Summer Lan 2019

Uporaba simulatorjev z MIC za vožnjo, igranje igric ter nasploh veliko zabave in užitkov smo doživeli na LAN-u, ki je potekal v petek in soboto (14. 6. in 15. 6.) v okviru šole v prostorih Gaudeamusa. Dogodka se je udeležilo okoli 50 tekmovalcev in vsaj še enkrat toliko gledalcev, in ti niso bili le iz okolice Velenja, ampak tudi iz Ljubljane in Celja.

Dogodek se je začel v petek ob 15. uri, ko so se vsi sodelujoči zbrali in pripravili na neprestano napetost ob tekmovanju v igricah, kot so Counter Strike Global Offensive, League of Legends in Fifa 19. Prvi dan smo imeli manjše težave s preobremenitvijo varovalk, vendar smo to težavo uspeli odpraviti v precej kratkem času in brez nadaljnjih težav speljali dogodek do konca. Večina igralcev se je odločila, da je noč najboljše preživeti kar v samem Gaudeamusu, drugi pa so se odpravili domov in se zgodaj zjutraj v soboto vrnili na veliki finale tekem. Tekmovanje je trajalo še do 15. ure, saj so vse ekipe vztrajale in dale vse od sebe za zmago, ta pa je prinesla tudi nagrade. Te pa seveda ne bi bile mogoče brez naših
sponzorjev: Tampotiska, ŠCV, Playgame.si, Elektroservisa Povše, Inputa
in Xcoma.

Dogodek so organizirali dijaki Elektro računalniške šole: Tim Povše, Aljaž Vogrin, Tim Jevšenak, Matija Osojnik in Anej Podkrižnik pod mentorstvom učiteljev Uroša Remeniha in Sama Železnika. Posebna zahvala gre tudi Andreju Obuju, ki je kot vedno poskrbel za neoviran hiter dostop do spleta, skrbniku prostorov Ramizu Husiću ter ravnatelju ERŠ Simonu Konečniku.

Uroš Remenih

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660