srssersssdgimvssmicdsd
 • Elektro in računalniška šola
srssersssdgimvssmicdsd
 • Domov

Seznanitev z rezultati poklicne mature v spomladanskem roku

Seznanitev z rezultati poklicne mature v spomladanskem roku bo v sredo, 7. 7. 2021, ob 11.00 v spodaj navedenih učilnicah:

oddelek učilnica
4. TRA C 304
4. TRB + kandidati preteklih generacij C 305
4. ET C 306
4. TM C 307
2. PTI C 308

Kandidati, ki ste bili v tem roku neuspešni, se morate do 8. julija 2021 prijaviti na naslednji rok, ki bo v času od 24. 8. do 3. 9. 2021.

Kandidati, ki boste prvič zagovarjali izdelek oz. storitev, morate mentorju oddati pisno dokumentacijo do 7. 7. 2021.

Slavnostna podelitev spričeval poklicne mature bo na ta dan v večernih urah. Vabilo boste pravočasno prejeli.

 

Razredniki zaključnih letnikov

Preberi več

Slovesna podelitev priznanj dijakom

Na Elektro in računalniški šoli ŠC Velenje tradicionalno vsako leto podeljujemo priznanja dijakom, ki s svojimi dosežki na šolskem in obšolskem področju izkažejo svojo uspešnost. Letos smo jih podelili v ponedeljek, 21. 6. 2021, v Domu kulture Velenje.

Poglejmo, kdo so letošnji prejemniki priznanj ERŠ. 

 

Dijaki 1. letnikov:

Timotej Kompare, Anže Maj Blagus, Jan Mrkonjič, Lara Zaverla, Gorazd Kotnik, Urban Krepel, Miha Podgoršek  

Preberi več

Rezultati športnega dne 10. 6. 2021

V četrtek, 10. 6. 2021, smo imeli športni dan. Kljub negotovi vremenski napovedi,  so bile vse aktivnosti uspešno izvedene. Ob ogledu po terenu smo opazili, da ste uživali in po dolgem času igrali brez omejitev.

Čeprav rezultati niso bili primarnega pomena, bi vseeno omenili najboljše. V galeriji si lahko ogledate nekaj foto utrinkov z igrišč.

ODBOJKA NA MIVKI

 1. ET
 2. TM
 3. TRB

NOGOMET

 1. Pti
 2. TM
 3. ET

HOKEJ V DVORANI

 1. TRB
 2. ET
 3. TM

KOŠARKA

 1. EL
 2. TM
Preberi več

Slavnostna podelitev spričeval poklicne mature na ERŠ

V torek, 7. 7. 2021, so dijaki zaključnih letnikov, ki so opravljali poklicno maturo, izvedeli, kako uspešni so bili. Zato smo jih na ERŠ ob 11. uri seznanili z uspehom. Z veseljem pa smo pričakovali večerno slavnostno podelitev. Starši maturantov so namreč na Svetu staršev ERŠ izrazili željo, da naj pripravimo lepo prireditev za vse razrede, saj so bili prikrajšani tako za maturantski izlet kot za maturantski ples pa še skoraj celo leto so preživeli izolirani od šolskih prostorov in sošolcev. Zato smo se odločili, da prireditev, ki jo običajno izvedemo v Domu kulture ali v Glasbeni šoli, tokrat izvedemo na prostem. Kar nekaj organizacijskih problemov smo morali razrešiti, kar nekaj noči je bilo neprespanih in ves čas smo strahoma preverjali, kakšno bo vreme. Ko se je vse postavilo na pravo mesto, smo z veseljem na MIC pripravili vse potrebno za slavnostno podelitev. Nekateri učitelji so znosili in razporedili 300 stolov in nekaj klopi, spet drugi smo pripravili scenosled in scensko dodelali oder, spet drugi pa so poskrbeli za pripravo skromne pogostitve.

Ob 19. uri smo začeli. Na naši šoli je pravilo, da nastopajo maturanti za maturante, tako je bil tudi voditeljski par, Ana Repas in Gaber Čuješ, iz vrst uspešnih maturantov. Za vso tehnično podporo je poskrbel dijak 3. letnika elektrotehnike Matej Meža in vse je bilo res izvrstno.  Zdravljico, s katero smo začeli, sta zapela maturanta Anže Plazl in Matija Drolc, ki sta prav tako kasneje popestrila prireditev s pesmijo Ruža crvena. Anjo Vodušek pa smo povabili, da s svojim glasom naelektri ozračje in najprej nam je zapela Dobr mi gre in res nam je dobr šlo!

Preberi več

Podelitev spričeval zaključnega izpita

V torek, 22. 6. 2020, je ob 10. uri na Elektro in računalniški šoli potekala podelitev spričeval zaključnega izpita. Dogajanje je popestril dijak Matej Meža s svojo harmoniko.

Dijaki 3. EL so bili zelo uspešni na zaključnem izpitu, večina dijakov je povedala, da bo šolanje nadaljevala na PTI programu.

Ravnatelj Simon Konečnik in razrednik mag. Janko Malovrh sta jim čestitala in zaželela veliko sreče v nadaljnjem življenju.

 

Čestitamo vsem!

Preberi več

Podelitev spričeval in obvestil o uspehu dijakom nižjih letnikov

Podelitev spričeval in obvestil o uspehu dijakom nižjih letnikov bo v četrtek, 24. 6. 2021, ob 9. uri v spodaj navedenih učilnicah.

V sklopu tega bo potekala tudi proslava ob Dnevu državnosti, ki bo izvedena virtualno. Po podelitvi in proslavi imajo dijaki malico, po malici gredo domov.

Oddelek Razrednik Številka učilnice
1. ET Peter Vrčkovnik C 402
1. TRA Marjetka Herodež C 202
1. TRB Sašo Gnilšek C 506
1. TM Tea Selič C 514
1. PTI Nada Pirnat C 201
1. EL Klemen Hleb C 307
2. ET mag. Branko Dvoršak C 507
2. TRA Tomislav Novak C 406
2. TRB Beti Tomic C 306
2. TM Petra Mastnak C 407
2. EL Jernej Avberšek C 404
3. ET dr. Nataša Meh Peer C 305
3. TRA Bojana Vrbnjak C 405
3. TRB Urška Koletnik C 304
3. TM Biserka Ledinšek C 308

 

Simon Konečnik,
ravnatelj ERŠ

Preberi več

Vabilo na 8. sestanek Skupnosti dijakov ERŠ

Predstavnike oddelčnih skupnosti oz. njihove namestnike vabim na sestanek Skupnosti dijakov ERŠ, ki bo v torek, 22. 6. 2021, ob 8.15 uri v C 306.

Dnevni red:

 1. Pregled učno-vzgojnih dosežkov ob koncu pouka (pripravljena analiza/poročanje predstavnikov oddelkov)
 2. Razno

Udeležba je  obvezna!

Lep pozdrav.

Predsednica Skupnosti dijakov ERŠ:
Taja Rosc

Preberi več

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660