Strokovne ekskurzije v Ribnico za dijake 2. ET in 3. TM

Dijake 2. ET, 3. TM obveščamo, da se bodo v PONEDELJEK, 3. 4. 2023, udeležili strokovne ekskurzije v Ribnico. Ogledali si bodo podjetje Yaskawa Slovenija d.o.o. in tovarno robotov v Kočevju. Odhod bo ob 8.00 uri s Tomšičeve. Predviden prihod v Velenje bo ob 16.00 uri. Podjetje Yaskawa Slovenija d.o.o. je sistemski dobavitelj robotike in avtomatizacije delovnih procesov v industriji. Izdeluje sistemske in specialne aplikacije z roboti Motoman japonskega podjetja Yaskawa.
Japonska korporacija Yaskawa, ki velja za največjega proizvajalca industrijskih robotov na svetu, je v Kočevju odprla svojo prvo evropsko tovarno robotov. Kočevska tovarna, ki so jo začeli graditi novembra 2018, začenja proizvodnjo šestosnih industrijskih robotov za trge Evrope, Bližnjega vzhoda, Afrike in Rusije. Ogled obeh proizvodenj bo trajal od 10.00 do 14.00 ure. Navodila in zadolžitve bodo dijaki dobili pri pouku strokovnih modulov. Razpored oddelkov in spremljevalcev:
Avtobus št. Oddelek Št. dijakov  Spremljevalci
1. 2. ET 20 P. Vrčkovnik M. Glušič
2. 3. TM 24 K. Hleb, K. Zaponšek
  Cena strokovne ekskurzije je 14 evrov. Dijaki bodo znesek poravnali preko položnice, ki jo bodo prejeli po pošti v mesecu aprilu. Razrednika morata v tajništvo šole oddati seznam dijakov, na katerem označita dijake, ki se ekskurzije iz upravičenih razlogov ne bodo udeležili, najkasneje do petka, 31. 3. 2023. Morebitne odsotnosti dijakov zaradi bolezni bomo sprejemali v tajništvu šole še na dan odhoda med 7.30 in 8.00, kasnejših odpovedi ne bomo upoštevali za vračilo denarja. Dijake opozarjamo, da se morajo na lunch pakete prijaviti sami, in sicer en delovni dan prej do 10.00 ure. Lunch paketi bodo dostavljeni na avtobusno postajo pred odhodom.

Peter Vrčkovnik, organizator strokovne ekskurzije

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.