Strokovna ekskurzija za 1. EL

Dijake 1. EL  razreda obveščamo, da se bodo v sredo, 19. 6. 2019, udeležili strokovne ekskurzije. Ogledali si bodo razdelilno transformatorsko postajo PESJE in komunalno čistilno napravo v ŠOŠTANJU.

Opis strokovne ekskurzije:

Dijaki 1. EL oddelka pridejo ob 8.00 k pouku na MIC. Pouk bo 1. šolsko uro potekal s poudarkom na izvedbo  in vsebino strokovne ekskurzije.

Nato gredo dijaki na malico na MICu. Ob 9.20 uri se peš odpravimo v Pesje na ogled in strokovno predstavitev razdelilne transformatorske postaje. Strokovna predstavitvev bo trajala približno 1 šolsko uro. Nato se peš odpravimo na ogled in strokovno predstavitev komunalne čistilne naprave Šoštanj. Ogled in strokovna predstavitev bo trajala 1 šolsko uro. Ob zaključku ogleda se peš odpravimo proti Velenju.

Časovnica:
Prihod na MIC ob 8.00 uri
Odhod v Pesje ob 9.20 uri
Ogled in predstavitev (45min) do 10.35 ure
Odhod v Šoštanj ob 10.35 uri
Ogled in predstavitev (45min) do 12.20 ure
Prihod na MIC ob 13.50 uri

Spremljevalca: Branko Višnjar in Primož Šajna, inž.

Navodila in zadolžitve dijakov:

Dijaki pridejo na strokovno ekskurzijo vremenu ustrezno oblečeni in obuti v primerne pohodniške čevlje. Na pohodu in strokovni predstavitvi se dijaki odgovorno obnašajo, upoštevajo navodila spremljevalcev. Strokovne vsebine se preverijo pri ustreznih predmetih pri strokovnih modulih in se ocenijo. 

Na strokovni ekskurziji je prepovedano kajenje, uživanje nedovoljenih substanc, vznemirjanje okolice, dajanje neprimernih komentarjev.

Branko Višnjar,
organizator strokovne ekskurzije

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.