srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

Predinformativni dan za dijake zaključnih letnikov

4. ET, 4. TM, 4. TRA, 4. TRB in 2.PTI – v četrtek, 23. 1. 2020, je za vas na Šolskem centru Velenje organiziran predinformativni dan, na katerem se vam bodo predstavile višje strokovne šole in fakultete. Predstavitve bodo potekale v učilnicah Gimnazije, B in C stavbe ŠC Velenje ter v predavalnicah Gaudeamusa (razpored predstavitev). Ker ta dan nimate pouka, morate obiskati vsaj pet predstavitev in se na teh predstavitvah podpisati na listo prisotnosti.

Tisti, ki se vpisujete na univerze (visokošolske ali univerzitetne programe), se udeležite predstavitve vpisnega postopka, ki bo prvo uro na Gimnaziji, tretjo uro pa v Veliki predavalnici Višje strokovne šole. Glede na priložen razpored si organizirajte oglede tako, da boste lahko prisotni na predstavitvi in razlagi vpisnega postopka, saj se boste vpisovali sami.

Poleg predstavitev posameznih višjih šol in fakultet najdete na razporedu tudi predstavitve Slovenske vojske in policije, Zavoda za zaposlovanje, študentskih domov, predstavitev študija v tujini in še kaj. Preglejte vse možnosti in se odločite za pet tistih predstavitev, ki vas najbolj zanimajo.

Tisti, ki še ne veste, kako in kaj naprej po srednji šoli in tisti, ki se ne nameravate vpisati v nadaljnje izobraževanje (pa tudi vsi ostali), se lahko udeležite karierne delavnice Novusa, kjer si boste pogledali, kako načrtovati in voditi lastno karierno pot. Prijavnico mi izpolnjeno posredujte do torka, 21. 1. 2020, ali pa mi samo na elektronski naslov (urska.koletnik@scv.si) sporočite, da se boste delavnice udeležili in ob kateri uri.

V kolikor bi prišlo na razporedu še do kakšne spremembe, bo na spletni strani objavljen nov razpored.

Urška Koletnik

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660