Dogodek Izzivalec ulice za 1. in 2. letnik

Dijaki 1. in  2. letnikov izbranih oddelkov se bodo v torek, 5. 11. 2019, ob 11.00  udeležili dogodka Izzivalec ulice za mlade, ki bo v Domu kulture Velenje. 

Dijaki se zberejo pred Domom kulture ob 10.50. V dvorano vstopajo skupaj s svojimi spremljevalci. Ti tudi poskrbijo za disciplino in da dijaki dvorane ne zapuščajo pred koncem dogodka. Dejavnost se zaključi ob 12.15, dijaki nadaljujejo s poukom po urniku.

Izzivalec ulice:

Avtor, pobudnik in nosilec raziskovalnega dela Neodvisen.si, Bojan Kodelja v središče programov Izzivalec ulice za mlade in Izzivalec ulice 2 za odrasle postavlja novodobne oblike zasvojenosti, ki zahrbtno prežijo na vsakogar, saj so pogosto dobro prikrite. Izzivalec poslušalca opremlja s pridobivanjem veščin za prepoznavanje pasti, ki so skrite v medijih, družbenih omrežjih, računalniških igricah, filmih, risankah in drugod. Program ponuja metode pravočasnega prepoznavanja različnih oblik manipulacij, ki prodirajo do njih. Misliti in odločati se s svojo glavo je garancija, ki omogoča v mnoštvu vsiljenih resnic razbrati tisto pravo.

Sodelujoči: dr. Aleksander Zadel, specialist klinične psihologije, dr. Vesna Vuk Godina, socialna in kulturna antropologinja, pater Karel Gržan, magister teologije in doktor znanosti literarnih ved, Miha Kramli, univ. dipl. teolog, terapevt in drugi. Nacionalni podporniki programa: Zdravstvena zavarovalnica VZAJEMNA

Oddelki in spremljevalci:

Odd. Spremljevalci: Št. dij.
1.TM Petra Mastnak 28
1.TRA Sašo Gnilšek, Gregor Hrastnik 31
1.TRB Tea Selič, Beti Tomic 30
1.EL Nino Golčman 25
2.ET Simona Diklič 17
2.TRA Bojana Vrbnjak
2.TRB Vlasta Leban 24

Isti dan se bo v Domu kulture ob 18. uri ponovil dogodek, tokrat namenjen odraslim, staršem dijakov in zaposlenim, z naslovom Izzivalci ulice 2. Karte za starše dobite razredniki 1. in 2. letnikov v tajništvu.

Pripravila:
Urška Koletnik

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.