srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

  • Domov
  • Novice
  • Svečana podelitev priznanj Šolskega centra Velenje

Svečana podelitev priznanj Šolskega centra Velenje

V četrtek, 26. maja 2022, je v Glasbeni šoli Fran Korun Koželjski Velenje potekala svečana podelitev priznanj dijakom in dijakinjam Šolskega centra Velenje, ki so s svojim znanjem, trdim delom, vztrajnostjo, pogumom in samozavestjo dosegli zavidljive uspehe na več področjih.

V nadaljevanju predstavljamo letošnje dobitnike.

Izjemen dijak Gimnazije in ŠC Velenje: ROK TADEJ BRUNŠEK

Vsestransko nadarjen, učno nadpovprečen, sodelovalen, delaven, umirjen  in socialno čuteč dijak nas je vsa štiri leta razveseljeval s svojim odličnim znanjem, z uspehi na tekmovanjih in vrhunskimi nastopi. Vsa štiri leta je prejel zlato priznanje na državnem tekmovanju iz logike, dvakrat je bil prvi v državi. Na Mednarodni lingvistični olimpijadi je s slovensko ekipo osvojil zlato medaljo, individualno je osvojil  bron. Tudi letos se je uvrstil na to tekmovanje. Dvakrat je dobil zlato Vegovo priznanje, letos s pohvalo. Na državnem tekmovanju mladih slovenskih glasbenikov je prejel zlato plaketo. Ob zaključku srednje glasbene šole, ki jo je opravljal kot vzporednik, je dobil naziv izjemni dijak vzporednega izobraževanja na umetniški gimnaziji.

 

Izjemna dijakinja Šole za storitvene dejavnosti: LIZA SLATINŠEK

Liza je vsestransko uspešna dijakinja programa Ekonomski tehnik, ki je v vseh štirih letih izobraževanja dosegla odličen učni uspeh. Odlikuje jo široka razgledanost, vestnost, zanesljivost, vztrajnost ter spoštljiv odnos do šolskega dela, sošolcev in učiteljev. Na številnih tekmovanjih je preizkušala tako svoje splošno kot tudi strokovno znanje. Svojo odličnost je pokazala na 20. tekmovanju srednješolcev v znanju poslovne matematike in statistike, na katerem je dosegla zlato priznanje in 1. nagrado. Njena predanost promociji ter prepoznavnosti šole in Šolskega centra Velenje je neprecenljiva. Liza je s svojo odgovornostjo, zrelostjo in z izjemnimi ter izstopajočimi uspehi odličen zgled ostalim dijakom šole.

 

Izjemen dijak Šole za strojništvo, geotehniko in okolje: VITO KUMER

Vito se je izkazal kot odgovoren in zanesljiv dijak, pri učenju in delu je vedno izkazoval veliko predanost poklicu, za katerega se je izobraževal. Iz leta v leto je osebnostno rasel in zadnja tri šolska leta dosegal odličen učni uspeh. Je iskren prijatelj in sošolec, vedno pripravljen priskočiti na pomoč. Kot dober športnik je bil vsa leta član košarkarske ekipe.

Letos je za svojo raziskovalno nalogo z naslovom Konstrukcija in izdelava prenosnega mobilnega skenerja za skeniranje poškodovanih okončin na Srečanju mladih raziskovalcev Slovenije prejel zlato priznanje s pohvalo. Šolo je aktivno zastopal na 27. Srečanju strojnih šol Slovenije. Praktično usposabljanje z delom je opravil z odliko.

Šolanje bo nadaljeval na Strojni fakulteti v Ljubljani, kjer bo nadgrajeval svoje vsestransko znanje in strast do strojništva.

 

Izjemen dijak Elektro in računalniške šole: DANAJ ČEBULAR

Danaj je bil vsa štiri leta odličen dijak. Udeleževal se je različnih tekmovanj, najvidnejše rezultate pa je dosegal na jezikovnem področju, kjer je na državnem Cankarjevem tekmovanju trikrat segel po zlatem priznanju, po eno zlato priznanje pa si je prislužil na državnem tekmovanju iz znanja angleškega jezika Poliglot in iz angleške bralne značke.

V tretjem letniku je kot soavtor raziskovalne naloge prejel srebrno priznanje na državnem nivoju. V razredu se kljub svojim dosežkom nikoli ni izpostavljal, rad pa je pomagal sošolcem, ki (tako kot on) pravijo, da ga najbolj opredeljuje ravno ljubezen do branja, pripovedovanja zgodb, naj bo to preko iger ali preko besed v knjigi.

Galerija fotografij s podelitve priznanj ŠCV

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660