srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

  • Domov
  • Novice
  • PUD v tujini na Portugalskem – drugi teden

PUD v tujini na Portugalskem – drugi teden

Bom dia, ponovno se javljamo iz Brage, kjer je za nami že polovica naše prakse. V podjetjih smo se z delom že dodobra spoznali.

Če na spremljate na facebooku in instagramu, potem ste videli na objavljenih fotografijah, da smo se v soboto zelooo zgodaj z avtobusom in mnogimi drugimi dijaki iz vseh koncev Evrope (saj je izmenjava namenjena prav druženju, spoznavanju …) odpravili v čudovito Lizbono in Fatimo. Lizbona nas je očarala s slikovitim reliefom, starimi tramvaji, vrvežem na ulicah, prijetno klimo in gostoljubjem. Fatima pa nas je presenetila z megalomanskim prireditvenim prostorom in očarljivo versko legendo.

Potem pa smo s ponedeljkom ponovno vstopili v delovne čevlje in nadaljevali z monotonim delovnim urnikom. Ob večerih se sicer velikokrat sprehodimo v čudovito srednjeveško mestece Brago, na pijačo, tukaj namreč mesto živi tudi ponoči, bari so odprti, ljudje sedijo in klepetajo.

V sredo pa smo se nekateri izmed nas odpravili tudi na nogometno tekmo med Braga Sportingom in Napolijem. Tokrat je po avtogolu zmaga pripadla Napoliju. Smo pa uživali v čudovitem ambientu stadiona, ki je delno vklesan v skalo.

Prav tako pa smo v tem tednu doživeli zanimivo novo izkušnjo, saj smo si sami morali v pralnici oprati perilo.

Čas nam hitro mineva, spoznavamo se s Portugalsko, ljudmi, ki so neverjetno prijazni in njihovo kulturo. Več pa naj vam povedo naše slike.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660