srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

PUD v Bragi – 2. teden

Bom dia, ponovno se javljamo iz Brage, kjer je za nami že več kot polovica naše prakse. V podjetjih smo se že dodobra spoznali z delom. Ob fotografijah si lažje predstavljate naše delo, saj se v obeh podjetjih, v katerih smo razporejeni, ukvarjajo z zelo podobnimi stvarmi  – kovino.

Če na spremljate na Facebooku in Instagramu, potem ste videli na objavljenih fotografijah, da smo se v soboto zelooo zgodaj z avtobusom in mnogimi drugimi dijaki iz vseh koncev Evrope (saj izmenjava je namenjena prav druženju, spoznavanju …) odpravili v čudovito Lizbono in Fatimo.

Potem pa smo s ponedeljkom ponovno vstopili v delovne čevlje (mimogrede, posodili so nam jih tukajšnji organizatorji prakse – Bragamob) in nadaljevali z monotonim delovnim urnikom. Ob večerih se velikokrat sprehodimo v čudovito srednjeveško mestece Brago, na pijačo, kakšen dodatek enolične hrane – vedno meso, po možnosti suh pečen piščanec in riž, pomfri ter nekaj listov zelene solate s 3 koluti paradižnika in čebula.

Prav tako pa smo v tem tednu doživeli novo izkušnjo, saj smo si sami morali oprati perilo v pralnici.

Čas nam hitro mineva, spoznavamo se s Portugalsko, ljudmi, ki so neverjetno prijazni in njihovo kulturo. Več pa naj vam povedo naše slike.

Galerija slik

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660