PUD Malta – drugi teden

Drugi teden je potekal veliko bolj sproščeno, saj smo se popolnoma navadili avtobusnih sistemov in načina življenja tukaj na Malti.

Na delovnih mestih smo bili nekateri že zadolženi za kakšen nov projekt, medtem ko so ostali nadaljevali prejšnje. Delo v službi mine kar hitro in je poteka brez kakršnih zapletov.

Kljub temu, da med delovnimi dnevi nimamo prav dosti prostega časa zaradi pozne vrnitve domov, si še vedno znamo popestriti preostanek dneva. Nekateri ta čas porabijo za šport, npr. tek v okolici Slieme, ki je ob času sončnega zahoda kar lepa izkušnja. Drugi so bili v fitnesu, nekateri pa so raje gledali Netflix. Vreme nam ni delalo posebnih težav, večinoma je bilo sončno, razen prejšnji petek, ko je bilo neurje in so bile ceste malce poplavljene.

Nato je prišel težko dočakan vikend in tako smo imeli več časa, da smo si bolj podrobno ogledali razne znamenitosti Malte. Obiskali smo Smart City, White Rocks, muzej letalstva v mestu Attard in še Valletto. Upamo, da si bomo lahko naslednji teden ogledali čim več znamenitosti, ki nam jih nudi prelepa Malta. Do takrat pa vas lepo pozdravljamo z Malte.

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.