srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

PUD Malta – četrti teden

Ravno smo prišli na Malto in kot bi mignil, je bil tukaj zadnji teden našega praktičnega usposabljanja. Teden smo si skušali popestriti kolikor se je le dalo, glede na preostali čas.

Na delovnih mestih smo ta teden zaključevali z našimi projekti in imeli še zadnje pogovore z našimi mentorji o izkušnjah, ki smo jih pridobili tukaj na Malti. Vsi pa smo dobili tudi certifikate za uspešno opravljeno prakso v tujini.

Večere smo si, kot po navadi, popestrili z različnimi igrami, športom ali pa kar s sprehodi po domačem mestu Sliemi. Nekateri smo spoznali tudi tukajšnjo kulinariko in poskušali tradicionalne jedi. Sobota, ki je bila po navadi dan za obiskovanje znamenitosti Malte, je bila tokrat porabljena kot dan za pakiranje, čiščenje naših apartmajev in priprave na odhod nazaj v Slovenijo. A kljub temu smo nekateri našli nekaj časa za obisk mesta St. Julian’s. Tam smo malce raziskovali in si proti večeru tudi ogledali film v kinu. Nazaj v Sliemo smo se odpravili kar peš, saj nam je to dopuščalo vreme. Ker nismo želeli porabiti časa za spanje, nas je zadnji dan večina kar prebedelo in ustvarjalo še zadnje spomine.

V nedeljo okoli 4. ure zjutraj smo se vsi zbrali pred cerkvijo v Sliemi, kjer smo čakali na naš prevoz do letališča. Prevoz je prišel z malo zamude, zato smo ob približno petih prispeli do letališča, kjer zaradi zgodne ure ni bilo gneče.

Let je potekal predvsem brez težav, kljub temu da je bila v mestu Treviso majhna nevihta. Pristali smo okoli 8.30 ure in nato smo se odpravili na štiriurno potovanje z avtobusom nazaj v Slovenijo. S prihodom v Velenje ob okoli 13.30 se je tukaj naše potovanje tudi na žalost končalo. Pridobili smo veliko novega znanja ter izkušenj, ki nam bodo brez dvoma koristile v življenju. Verjamem pa, da smo si v tem mesecu medsebojne odnose samo izboljšali in si tako skupaj ustvarili nepozabne spomine.

Se vidimo v šoli!

Napisala:
Brina Jehart in Janez Sedeljšak

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660