srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

Podelitev spričeval poklicne mature

V torek, 7. 7. 2020, smo ob 10. in 12. uri na ERŠ podelili spričevala poklicne mature za leto 2020 dijakom. Najprej smo jih podelili dijakom 2. PTI, 4. ET, 4. TM in potem ob 12h še dijakom 4. TRA in 4. TRB oddelka. Letos je bilo na poklicni maturi uspešnih 81 dijakov.

Na slavnostni podelitvi v Veliki predavalnici MIC3 so bili slavnostni govorniki gospod ravnatelj ERŠ, Simon Konečnik in razredniki zaključnih oddelkov. Tako so svoje dijake nagovorili gospa Nada Pirnat, razredničarka 2. PTI oddelka, gospod Peter Vrčkovnik, razrednik 4. ET oddelka, gospa Tea Selič, razredničarka 4. TM oddelka, gospa Marjetka Herodež, razredničarka 4. TRA oddelka in gospod Sašo Gnilšek, razrednik 4. TRB oddelka . Dijakom so čestitali in jih spodbudili k nadaljnjemu izobraževanju ter jim izročili spričevala poklicne mature. Dijaki so poleg uradnih listin dobili tudi simbolična darila s trobojnicami (obesek za ključe ERŠ) in letošnji Letopis naše šole.

Letošnji maturantje so bili tudi zelo uspešni po številu točk, saj imamo kar 4 zlate maturante, to so: Aljaž Ring in  Miha Medved iz 4. ET oddelka, Vid Pejovnik iz 4. TM oddelka in Tilen Kelc iz 4. TRB oddelka. Se pa v letošnjem letu lahko pohvalimo tudi z dijakom, ki je na poklicni maturi zbral vse točke, to je dijak 4. TRB oddelka, Lenart Golob.

Ti izjemni dijaki so od ravnatelja prejeli plaketo in spričevalo, ki ga je podpisala ministrica dr. Simona Kustec in od razrednika slovensko pelargonijo, ki so jo že davno vzgojile naše babice, rožentkravt  ter pravljico za odrasle Mali princ, v kateri lahko najdete marsikatero modrost.

Vsem dijakom iskreno čestitamo in želimo veliko uspeha na nadaljnji življenjski poti.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660