srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

Podelitev priznanj ŠC Velenje 

V četrtek, 9. 9. 2021, smo v dvorani Glasbene šole Fran Korun Koželjski podelili priznanja Šolskega centra Velenje. Med prejemniki je bilo 17 dijakov Elektro in računalniške šole, ki so se izkazali na različnih področjih delovanja v šoli in izven nje in so na ta način dosegli vsaj enega izmed kriterijev v času svojega izobraževanja za prejem priznanja, ki velja na nivoju ŠC Velenje za najvišje priznanje. Prav tako je bila razglašena najboljša dijakinja šole.

Najuspešnejšim dijakinjam in dijakom so priznanja podelili direktor ŠCV, predsednica Odbora za podeljevanje priznanj ŠCV Anita Rudolf Pečnik ter ravnatelja oz. ravnateljici posameznih šol. Izjemna dijakinja Elektro in računalniške šole je postala vsestranska, zanesljiva in odlična Ana Repas. Priznanje za izjemnega dijaka Šole za strojništvo, geotehniko in okolje je dobil strojnik s srcem in diamantni maturant Matic Bajsić. Šola za storitvene dejavnosti je naziv izjemne dijakinje podelila zgledni, komunikativni in predani dijakinji Mojci Vocovnik. Gimnazija Velenje pa je za izjemno dijakinjo razglasila nadarjeno glasbenico in odlično dijakinjo Niko Oder, ki si je s svojo neverjetno energijo in predanostjo prislužila tudi naziv izjemna dijakinja Šolskega centra Velenje.

Dijaki ERŠ – prejemniki priznanj ŠCV: Aleš Dvorjak, Anže Goršek, Tim Jevšenak, Lara Kotnik, Jerneja Krajcar, Blaž Mežnar, Matija Osojnik, Jernej Počivalnik, Andraž Podpečan, Aleksandar Rakić, Tine Tomšič, Rok Žerdoner, Gaber Čuješ, Marcel Andrej Beliš, Jure Majcen, Anže Plazl in Rok Kralj.

Vabljeni k ogledu prireditve – https://youtu.be/oAa-VMzBWRc

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660