PlonKviz za 1. letnike ERŠ

PlonkKviz je čisto nov, totalno preplonkan kviz Elektro in računalniške šole ŠC Velenje, v katerem vam ne pomaga prav noben »plonk ceglc«. Ne verjameš?  Kviz sestavijo dijaki za dijake in vključuje od najbolj navadnih pa vse do najbolj nenavadnih vprašanj. Bi si upal? Upaš? Pridi in se preizkusi. S PlokKvizom, ki v živo prihaja na zaslone pametnih naprav dijakov Elektro in računalniške šole ŠC Velenje, želimo spomniti na to, kako zabavna so naša dijaška leta.  

(NE) BO ti uspelo?!

Kdo lahko sodeluje, kakšna so navodila? Tokrat sodelujejo dijaki 1. letnikov SSI: 1. ET, 1. TM, 1. TRA in 1. TRB Datum PlonKviza: torek, 23. 3. 2021. Vsak razred izbere dva dijaka, ki bosta odgovarjala na vprašanja. Eden od dijakov se bo preko aplikacije Teams javljal v živo, drugi dijak bo pomagal pri odgovorih. Dijak, ki se bo javljal, mora imeti obvezno prenosni računalnik z delujočo kamero, slušalkami in mikrofonom ali zmogljiv telefon.
Urnik: 12.40: Dijaka, ki predstavljata razred, se povežeta v spletno platformo (povezavo prejmete naknadno). Skupaj preverimo delovanje mikrofonov in se vpišete v kviz. Kodo za kviz prejmete na vaš elektronski naslov. 13.00: Pričetek PlonKviza 13.30:  Predviden zaključek   Razrednike prosim, če nam sporočite elektronski naslov (@scv.si) dijaka, ki se bo javil v oddajo. Naslov pošljite na naslov peter.vrckovnik@scv.si do ponedeljka, 22. 3. 2021. Za dijake 1. ET, 1. TM, 1. TRA in 1. TRB je v torek, 23. 3. 2021, 7. šolska ura namenjena interesnim dejavnostim, pri kateri boste sodelovali v kvizu, nadziral pa vas bo učitelj, pri katerem bi takrat po urniku imeli pouk.   Spletno povezavo, na kateri boste lahko spremljali PlonKviz, vam sporočimo naknadno. Za vsa odprta vprašanja kontaktirajte Petra Vrčkovnika.  

Peter Vrčkovnik, mentor

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.