srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

Prijava na spomladanski del splošne mature 2020

Rok za prijavo na maturo ostaja NESPREMENJEN, 31. marec 2020, prav tako rok 15. april 2020 do katerega je potrebno učitelju na šoli oddati naloge oz. poročila za praktični del izpita.

Ker osebna prijava zaradi zaprtja šol ni možna, oddajte prijave na maturo tako, da izpolnjeno prijavnico in priloge skenirate (ali slikate s telefonom) in jih pošljete elektronsko na naslov silvestra.jevsenak@scv.si.

Prijavnico s prilogami pošljite tudi priporočeno na Šolski center Velenje, Gimnazija, Trg mladosti 3, 3320 Velenje  (za Silvestro Jevšenak). Pripišite ime, da se pošta ne izgubi. Prijava mora vsebovati potrdilo o plačilu izpitov (navodila so na spletni strani RIC-a) in izpolnjen ustrezni obrazec za prijavo:

Prijava na splošno maturo za tiste, ki boste opravljali celotno maturo. Če boste opravljali maturo kot 21 letnik, priložite še fotokopijo osebnega dokumenta. Sicer priložite dokazila o izpolnjevanju pogojev (lahko je to obvestilo o uspehu na maturi, lahko fotokopija spričevala 4. letnika ali fotokopija spričevala 3. letnika in potrdilo o šolanju).

Prijava k izpitu za tiste, ki bodo delali popravne izpite ali zviševali ocene. Priložite fotokopijo obvestila o uspehu na splošni maturi.

Prijava k izpitu iz predmeta splošne mature za tiste, ki bodo opravljali dodatni izpit in imajo opravljeno poklicno maturo. Če poklicne mature še niste opravili ampak jo boste opravljali letos, potrebujem  potrdilo o prijavi na poklicno maturo.

Obrazci za prijavo so na spletni strani MŠŠ.

Vprašanja povezana z splošno maturo lahko postavljate preko e – pošte silvestra.jevsenak@scv.si.

Cena maturitetnega izpita

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660