srssersssdgimvssmicdsd

Strokovna ekskurzija na Bled za 3. TRA in 3. TRB

Dijake 3. TRA in 3. TRB obveščamo, da se bodo v torek, 11. 6. 2019, udeležili strokovne ekskurzije. Ogledali si bodo Antimuzej – Deželo fizike in razstavo o Triglavskem narodnem parku na Bledu. Odhod bo ob 8.00 z avtobusne postaje Velenje. Predviden prihod v Velenje bo okoli 15.00 ure.

Dijaki bodo opažanja pri aktivnostih strokovne ekskurzije zapisali v mapo strokovnih ekskurzij. Navodila bodo dobili pri spremljevalcih.

Spremljevalci ekskurzije so:Marjetka HERODEŽ, prof., Sašo GNILŠEK, prof. in Islam MUŠIĆ, prof.

Cena strokovne ekskurzije je 17 evrov. Dijaki bodo znesek poravnali preko položnice, ki jo bodo prejeli po pošti v mesecu juniju. 

Razrednika morata v tajništvo šole oddati seznam dijakov, na katerem označita dijake, ki se ekskurzije iz upravičenih razlogov ne bodo udeležili, najkasneje do petka, 7. 6. 2019. Morebitne odsotnosti dijakov zaradi bolezni bomo sprejemali v tajništvu šole še na dan odhoda do 7.30 ure, kasnejših odpovedi ne bomo upoštevali za vračilo denarja.

Dijake opozarjamo, da se morajo na lunch pakete prijaviti sami, in sicer en delovni dan prej do 10.00 ure. Lunch paketi bodo dostavljeni na avtobusno postajo pred odhodom.

Sošo Gnilšek, prof.
organizator strokovne ekskurzije

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660