srssssersssdgimvssmicdsd
  • Elektro in računalniška šola
srssssersssdgimvssmicdsd
  • Domov

Ekipa ERŠ na kvalifikacijah First Lego League

V soboto, 9. 12. 2017, se je ekipa naših dijakov udeležila kvalifikacij tekmovanja First Lego League na OŠ Toneta Čufarja v Mariboru. Na tekmovanju so ekipe z Lego Mindstorms roboti opravljale izzive, ki so bili letos povezani z vodo. Poleg tega so predstavljali inovativne ideje v obliki projektov.

Preberi več

David Hostić tretji na državnem prvenstvu v judu za srednje šole

V sredo, 29.11.2017, je bilo srednješolsko državno prvenstvo v judu v Slovenj Gradcu. Za ERŠ so tekmovali: Vid Jelaš (1. EL), Miha Ciglar (1. TRA), David Hostić (2. EL) in Urban Tepej (3. ET). Dijaki so pokazali srčne borbe in zasedli naslednja mesta: David Hostić 3. mesto, Vid Jelaš 5. mesto, Urban Tepej 5. mesto in Miha Ciglar 5. mesto.

Iskrene čestitke.

Zapisal:
Franci Oblak

Preberi več

Ogled gledališke predstave Oliver Twist

Dijake 3. ET, 3. TM, 3. TRA, 3. TRB, 4. ET, 4. TM, 4. TRA in 4. TRB obveščamo, da si bodo v sredo, 13. 12. 2017, ob 12.15 v Domu kulture Velenje ogledali gledališko predstavo v angleškem jeziku – Oliver Twist v izvedbi gledališča ADGE (The American Drama Group Europe).

Preberi več

Ogleda gledališke predstave “Gajaš arestant” na Ptuju

Dijaki Elektro in računalniške šole si bodo v petek, 22. 12. 2017, ogledali gledališko predstavo “Gajaš arestant” na Ptuju. Prav tako se bodo v spremstvu lokalnega vodnika sprehodili po najstarejšem srednjeveškem mestu v Sloveniji. Odhod bo ob 8.00 uri izpred Avtobusne postaje v Velenju.

Ob gledanju predstave bomo izvedeli, kaj se je zgodilo po tistem usodnem jutru, ko je Gajaš nameril svojo pištolo v enega izmed svojih prijateljev in pristal v arestu. Vznemirljiva in pretresljiva pripoved, polna smeha in solz, nam bo spregovorila o današnjem času in rečeh, ki jih tudi sami doživljamo.

Predstavo si bomo ogledali v dveh etapah. Dijaki 1. ET, 1. TRA, 1. TRB, 1. TM, 2. ET, 2. TRA, 2. TM, 4. ET ob 9.30 uri, dijaki 3. ET, 3. TRA, 3. TRB, 3. TM, 4. TRA, 4. TRB, 4. TM pa ob 11.00 uri. Predstava bo trajala 1 uro. Prav tako si bomo v dveh etapah, ogledali srednjeveški Ptuj (ena skupina ob 9.30, druga ob 11.00).

Preberi več

Pridi, poglej, pridruži se nam pod mavrico znanja

Dragi devetošolci, spoštovani starši!

V času, ko se odločate o nadaljevanju izobraževanja, se gotovo znajdete pred mnogimi vprašanji. Na Šolskem centru Velenje za vas pripravljamo prireditev z naslovom Pridi, poglej, pridruži se nam pod mavrico znanja, na kateri vam bomo predstavili možnosti izobraževanja v naših programih na nekoliko drugačen način.

Prijazno vabljeni, da se nam pridružite v četrtek, 7. 12. 2017, ob 17. uri v Domu kulture Velenje.

Celotno vabilo najdete v priponki.

Preberi več

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660