srssssersssdgimvssmicdsd
  • Elektro in računalniška šola
srssssersssdgimvssmicdsd
  • Domov

PUD na Malti – drugič

“Drugi teden na Malti je bil veliko bol umirjen, saj smo se navadili na delovni čas in promet. Opravljamo različna dela, ki so večinoma povezana z računalništvom: oblikovanjem in izdelavo spletnih strani, izdelavo mobilnih aplikacij, grafičnim dizajnom, oglaševanjem in marketingom. Nekateri pa morajo včasih poprijeti tudi za kakšno drugo delo.

Preberi več

Prireditev Skozi naše oko

Prireditev Skozi naše oko – projekcija filmov dijakov Elektro in računalniške šole, bo v sredo, 9. 5. 2018, ob 9.00 uri v Kinu Velenje.

Cena prireditve je 1,5 €. Sedežni red za prireditev bodo prejeli razredniki oz. spremljevalci v tajništvu šole v torek, 8. 5. 2018.

Preberi več

Alen Subašić tretji na državnem prvenstvu v krosu

V četrtek, 19. 4. 2018, je bilo v Mariboru državno prvenstvo za srednje šole v krosu. Sodelovalo je preko 200 dijakov in dijakinj. V množici tekačev je Alen Subašić (4. TM) odlično tekmoval in osvojil 3. mesto.

Alenu čestita tudi kolektiv ERŠ.

Zapisal:
Franci Oblak

Preberi več

Ekskurzija 1. EL – Pesje, Šoštanj

V sredo, 18. 4. 2018, smo se dijaki 1. EL udeležili strokovne ekskurzije. Ogledali smo si razdelilno  transformatorsko postajo Pesje in komunalno čistilno napravo v Šoštanju. Najbolj smo bili veseli lepega in sončnega vremena.

Preberi več

Pogozdovanje

Opazovali smo gozdove, ki so poleg vode naše največje bogastvo.  Rekli smo si: »Nekaj lahko storimo!« Kajti tudi v naši bližnji okolici je gozdove najprej prizadel žledolom, ki je drevesa oslabil, nato še podlubnik.

Na ŠCV smo se takoj odzvali. V projektu so sodelovale tri šole ŠCV: ERŠ, ŠVRO in SSŠ, s 40 dijaki in dijakinjami in tremi učitelji.

Preberi več

10. Mnogoboj družabnosti

Mnogoboj družabnosti je tradicionalni družabnostni dogodek v obliki tekmovanja med šolami ŠCV.

10. Mnogoboj družabnosti bo v četrtek, 26. 4. 2018, ob 8.15 uri v Športni dvorani Šolskega centra Velenje in bo trajal dve šolski uri.

Mnogoboja se udeležijo v spremstvu učiteljev, ki imajo pouk 1. in/ali 2. uro, naslednji oddelki: 1. TM, 1. TRA, 2. TRB, 2. EL in 3. TRB. Tema letošnjega mnogoboja so ‘Ljudski običaji’.

Preberi več

Interesne dejavnosti 18. 5. 2018

Obveščamo vas, da bomo v petek, 18. 5. 2018, v dopoldanskem času izvajali interesne dejavnosti. Te dejavnosti bodo pouk po prilagojenem urniku, nogometni turnir in predaja ključa. Obvestilo o natančnem poteku dejavnosti še sledi.

Zaradi lažje organizacije tradicionalnega nogometnega turnirja dijakov Elektro in računalniške šole se morajo zainteresirani dijaki prijaviti najkasneje do četrtka, 26. 4. 2018, pri učitelju športne vzgoje (priloga). Razredniki poskrbite, da se dijaki pravočasno prijavijo.

Preberi več

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660