srssersssdgimvssmicdsd
  • Elektro in računalniška šola
srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov

Podelitev spričeval poklicne mature

V torek, 7. 7. 2020, smo ob 10. in 12. uri na ERŠ podelili spričevala poklicne mature za leto 2020 dijakom. Najprej smo jih podelili dijakom 2. PTI, 4. ET, 4. TM in potem ob 12h še dijakom 4. TRA in 4. TRB oddelka. Letos je bilo na poklicni maturi uspešnih 81 dijakov.

Na slavnostni podelitvi v Veliki predavalnici MIC3 so bili slavnostni govorniki gospod ravnatelj ERŠ, Simon Konečnik in razredniki zaključnih oddelkov. Tako so svoje dijake nagovorili gospa Nada Pirnat, razredničarka 2. PTI oddelka, gospod Peter Vrčkovnik, razrednik 4. ET oddelka, gospa Tea Selič, razredničarka 4. TM oddelka, gospa Marjetka Herodež, razredničarka 4. TRA oddelka in gospod Sašo Gnilšek, razrednik 4. TRB oddelka . Dijakom so čestitali in jih spodbudili k nadaljnjemu izobraževanju ter jim izročili spričevala poklicne mature. Dijaki so poleg uradnih listin dobili tudi simbolična darila s trobojnicami (obesek za ključe ERŠ) in letošnji Letopis naše šole.

Preberi več

Podelitev spričeval zaključnega izpita

V ponedeljek, 29. 6. 2020, smo ob 12. uri podelili spričevala zaključnega izpita dijakom 3. EL razreda.

Na slavnostni podelitvi v Veliki predavalnici Višje šole je uspešnih 12 dijakov z glasbo nagovorila Hijacinta Stopar, program pa je povezoval Marko Oljača. Slavnostna govornika sta bila kar dva, in sicer gospod ravnatelj ERŠ, Simon Konečnik in razrednik mag. Janko Malovrh. Dijakom sta čestitala in jih spodbudila k nadaljnjemu izobraževanju ter jim izročila spričevala zaključnega izpita. Dijaki so poleg uradnih listin dobili tudi simbolična darila s trobojnicami (obesek za ključe ERŠ) in letošnji Letopis naše šole.

Preberi več

Vpis na ERŠ v šolskem letu 2020/2021

Obveščamo vas, da smo dobili soglasje MIZŠ k OMEJITVI VPISA v program TEHNIK MEHATRONIKE. V vseh ostalih programih šole omejitve vpisa ne bo.

Tisti, ki ste oddali prijavo v tehnika mehatronike in v prvem krogu ne boste sprejeti, boste na dom dobili vabilo, da se oglasite na šoli, kjer bomo skupaj izpolnili seznam šol, kamor želite kandidirati v drugem krogu. Kandidati, ki boste sprejeti v prvem krogu, boste na dom dobili sklep o sprejemu in potrdila o vpisu.

Ker vpis v letošnjem letu poteka na daljavo, preko spleta, vas vse še enkrat prosimo, da najkasneje do 6. 7. 2020 izpolnite vse potrebne podatke na povezavi http://www.scv.si/eprijava.

Preberi več

Podelitev priznanj ERŠ in obeležitev Dneva državnosti

Za letošnje šolsko leto smo zaradi aktualne situacije ob omejitvenih ukrepih podelili priznanja ERŠ nekoliko drugače. Dogodek smo posneli in ga objavljamo na Youtube.

V okviru podelitve priznanj smo obeležili tudi Dan državnosti.

Vsem prejemnikom iskrene čestitke, vsem dijakinjam in dijakom ERŠ pa želimo kljub še vedno nestabilnim razmeram lepe počitnice z željo, da si naberete novih moči in da skupaj ostanemo zdravi. Seveda pa je velika želja, da se 1. septembra vidimo v šolskih prostorih. Do takrat pa srečno.

Preberi več

Vabilo na uradno razglasitev rezultatov in podelitev spričeval poklicne mature 2020

Spoštovani dijaki!

Vse dijake, ki ste opravljali poklicno maturo 2020, vabimo na uradno razglasitev rezultatov in podelitev spričeval poklicne mature v torek, 7. 7. 2020, v predavalnico MIC 3:

·         ob  10. uri dijaki 2. PTI, 4. ET in 4. TM,

·         ob 12. uri dijaki 4. TRA in 4. TRB.

Dijaki, ki na poklicni maturi v tem roku ne boste uspešni, boste prejeli v torek, 7. 7. 2020, od razrednikov sporočilo, da ste bili neuspešni in se zato zglasite na šoli ob 9. uri.

Zaradi trenutnih omejitev NIJZ (zbiranje do 50 oseb) ste vabljeni izključno samo dijaki.

Dijake vljudno prosimo, da upoštevate priporočila NIJZ (s sabo imejte masko).

 

Prijazno vabljeni.

Simon Konečnik, univ. dipl. inž.,
ravnatelj šole

Preberi več

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660