Strokovna ekskurzija v TEM Čatež za dijake 2. ET in 1. PTI

Dijake 2. ET, 1. PTI obveščamo, da se bodo v ČETRTEK, 8. 6. 2023, udeležili strokovne ekskurzije v ČATEŽ. Ogledali si bodo podjetje TEM Čatež. Odhod bo ob 8.15 uri - AP Velenje. Predviden prihod v Velenje je ob 14.00 uri. Podjetje TEM Čatež d.o.o. je vodilni proizvajalec modernih in estetskih stikal ter vtičnic v regiji. Svojim uporabnikom že pol stoletja zagotavljajo pozitivno ter enostavno izkušnjo, hkrati pa s preprosto vgradnjo in uporabo izdelkov, širokim izborom barv in materialov, zadovoljijo še tako zahtevne želje vsakega uporabnika in prostora.
Ogled se prične ob 10.00 s prezentacijo cca 30 minut, kjer dijaki spoznajo vse izdelke skozi PPT. Nato se odpravimo po proizvodnji, vsak prejme slušalko (da lažje sliši). To so v skupini po 15 dobijo svojega vodjo in to traja cca 30-40 minut. Konec ogleda je predvidoma ob 12.00 uri, in s tem je tudi konec našega programa v podjetju TEM Čatež. Vsak dobi še vrečko s katalogom in majhno pozornostjo. Razpored oddelkov in spremljevalcev:
Oddelek Št. dijakov  Spremljevalci
2. ET 20 Edis Mustafić, Vlado Ahtik
1. PTI 23 Branko Dvoršak
 Cena strokovne ekskurzije je 15 evrov. Dijaki bodo znesek poravnali preko položnice, ki jo bodo prejeli po pošti za mesec junij. Razrednika morata v tajništvo šole oddati seznam dijakov, na katerem označita dijake, ki se ekskurzije iz upravičenih razlogov ne bodo udeležili, najkasneje do ponedeljka, 5. 6. 2023. Morebitne odsotnosti dijakov zaradi bolezni bomo sprejemali v tajništvu šole še na dan odhoda med 7.30 in 8.00, kasnejših odpovedi ne bomo upoštevali za vračilo denarja. Dijake opozarjamo, da se morajo na lunch pakete prijaviti sami, in sicer en delovni dan prej do 10.00 ure. Lunch paketi bodo dostavljeni na avtobusno postajo pred odhodom.  

Edis Mustafić, organizator strokovne ekskurzije

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.