Projektni teden: 3-dnevni Amsterdam v januarju 2020

Pozdravljeni dijaki in dijakinje ERŠ-a!

Leto je zopet naokoli in čas je, da razmislimo, kje in kako bomo preživeli projektni teden v januarju 2020.

 Če te zanima popotovanje, znaš s telefonom posneti filmček – »vlog« -  svojih dogodivščin in »blog« – opis potovanja v angleščini s fotografijami, te učiteljici angleščine Jolanda Melanšek in Simona Diklič z veseljem vzameva na skupno tridnevno pustolovščino  v Amsterdam.

Izredno bogat program z najnižjo ceno med vsemi ponudniki je posebej za našo šolo pripravila turistična agencija Kompas (program potovanja).

Število mest je omejeno na 30 potnikov, zato se čimprej preko ELEKTRONSKE POŠTE  prijavi s prijavnico tako, da jo izpolnjeno in skenirano pošlješ na e-naslov učiteljici JOLANDI MELANŠEK: jolanda.melansek@scv.si

POZOR: Upoštevajo se samo poslane prijave s skenirano prijavnico na omenjen el.  naslov (ne v tajništvo!); predprijav ni, v končnem izboru imajo prednost dijaki, ki zaradi vzgojne problematike niso prejeli strožjih vzgojnih ukrepov in se držijo dogovorov.

 Skupaj s starši natančno preberite priložen program potovanja z vsemi navodili in dodatnimi pojasnili agencije - kaj bomo videli, kje bomo prenočevali, kakšni so pogoji potovanja …

Plačilo je na 4 obroke (september–december 2019).

Preden odidemo, bo roditeljski sestanek skupaj s predstavnikom agencije Kompas, da dorečemo še zadnje podrobnosti.

Za potovanje je potrebno imeti veljaven slovenski potni list oz. osebno izkaznico, ki sta veljavna še tri mesece od datuma potovanja.

Obe mentorici se zelo veseliva, da imava priložnost ponuditi takšen projektni teden, kot ga še do sedaj nismo imeli.

Prijazno vabljen/a.                                                         

 Mentorici:
Jolanda Melanšek in Simona Diklič

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.