srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

Ogled predstave Vesna za dijake 1. letnikov

Dijaki 1. letnikov SSI oddelkov 1. ET, 1. TRA, 1. TRB in 1. TM si bodo v četrtek, 14. 4. 2022, ogledali muzikal Vesna v izvedbi učencev in bivših učencev OŠ MPT.

Predstava se začne ob 12. uri, dijaki gredo od 5. ure 15 minut prej in se pred šolo dobijo s spremljevalci. V Kulturni dom vstopijo s svojimi spremljevalci, ki jim bodo karte predhodno razdelili.

Dijaki gredo lahko po predstavi domov.

IZ GLEDALIŠKEGA LISTA:

Na oder Doma kulture Velenje, v koprodukciji s Festivalom Velenje, prihaja muzikal Vesna,

osnovnošolska priredba klasične zgodbe po filmski uspešnici Mateja Bora iz 60tih. Zgodba o nedolžni razigranosti in mladostniških izzivih Vesne, Sama, Sandija, Krištofa in prijateljev, ki je postavljena v lokalni prostor mesta Velenje, kjer se devetošolci pripravljajo na zaključek svojega osnovnošolskega izobraževanja, srečajo s prvimi ljubezenskimi izkušnjami, najstniškimi vragolijami, zabavo ob jezeru ter izzivi s starši, učitelji in vrstniki tik pred NPZ-ji (nacionalnimi preverjanji znanja) Vesna je kot muzikal doživela preporod v letu 2018 pod taktirko režiserja Vojka Anzeljca, avtorja glasbe Matjaža Vlašiča in producenta Gorazda Slaka. Obiskovalce bomo popeljali v večer glasbe, plesa in mladostniške norosti.

V dvorano dijaki vstopajo skupaj s spremljevalci. Ti tudi poskrbijo za disciplino med predstavo in da dijaki dvorane ne zapuščajo pred koncem predstave.

Spremljevalci:

Zap. št. Odd. Razredniki oz. spremljevalci Št. dij.
1.   1. ET Sonja Lubej, Tomaž Juvan 21
2. 1. TRA Franci Oblak, Bojana Vrbnjak 30
3. 1. TRB Samo Železnik, Uroš Remenih 30
4. 1. TM Jadranka Golčer, Jolanda Melanšek 28

Cena ogleda predstave je 5 evrov. Dijaki bodo znesek poravnali preko položnice, ki jo bodo prejeli po pošti v mesecu maju.

Razrednik mora v tajništvo šole oddati seznam dijakov, na katerem označi dijake, ki se predstave iz upravičenih razlogov ne bodo udeležili, najkasneje do torka, 12. 4. 2022, do 10h. Morebitne odsotnosti dijakov zaradi bolezni bomo sprejemali v tajništvu šole še na dan odhoda med 7.30 in 8.00 uro, kasnejših odpovedi ne bomo upoštevali za vračilo denarja.

Pripravila:
dr. Nataša Meh Peer

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660