Ogled predstave Dracula v angleškem jeziku

Dijaki 3. in 4. letnikov SSI si bodo v ponedeljek, 30. 1. 2017, ob 10.30 ogledali gledališko predstavo Dracula v Domu kulture Velenje, ki jo izvajajo profesionalni igralci gledališča The American Drama Club Europe.
Prvi dve šolski uri bo pouk potekal po urniku, 3. šolsko uro gredo dijaki na malico, ob 10.20 pa se zberejo pred Domom kulture. Predstava bo trajala 1 uro in pol. Po predstavi se dijaki vrnejo k pouku, k 6. šolski uri. Cena predstave je 5 EUR na dijaka. Dijaki bodo znesek poravnali preko položnice, ki jo bodo prejeli po pošti. Razredniki morajo v tajništvo šole oddati seznam dijakov (ki je priložen), na katerem označijo dijake, ki se predstave iz opravičenih razlogov ne bodo udeležili, najkasneje do četrtka, 26. 1. 2017. Morebitne odsotnosti dijakov zaradi bolezni bomo sprejemali v tajništvu šole še na dan predstave do 7.30 ure, kasnejših odpovedi ne bomo upoštevali za vračilo denarja. Na podlagi oddanih seznamov bo določen sedežni red. V dvorano dijaki vstopajo skupaj s svojimi spremljevalci. Ti tudi poskrbijo za disciplino med predstavo in da dijaki dvorane ne zapuščajo pred koncem predstave.   Spremljevalci:
Zap. št. Odd. Razredniki oz. spremljevalci Št. dij.
1. 3. ET Branko VIŠNJAR, Ivan ŠKOFLEK, inž. 19
2. 3. TRA mag. Vlasta LEBAN, prof. 24
3. 3. TRB Anton KALIŠNIK, univ. dipl. inž., Urška KOLETNIK, univ. dipl. psihol. 24
4. 3. TM Biserka LEDINŠEK, prof., Jolanda MELANŠEK, prof. 28
5. 4. ET Simona DIKLIČ, prof., Zvone CENCEN, dipl. inž. 28
6. 4. TRA Islam MUŠIĆ, prof., Peter VRČKOVNIK, dipl. inž. 21
7. 4. TRB Robi PRITRŽNIK, dipl. inž. 17
8. 4. TM Bojana VRBNJAK, prof., mag. Branko DVORŠAK, univ. dipl. inž. 24
  Pripravili:                                                                               Ravnatelj ERŠ: mag. Vlasta Leban, prof.                                                     Simon Konečnik, univ. dipl. inž. Petra Mastnak, prof.

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.