srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

Kandidata za volitve predsednice oz. predsednika Skupnosti dijakov ERŠ

Drage dijakinje, dragi dijaki!

Ker se bližajo volitve predsednice oz. predsednika Skupnosti dijakov ERŠ, na katerih boste kot razredna skupnost preko svojega predstavnika razreda oddali glas (v petek, 25. 9. 2020, ob 13. uri v C 307), objavljamo kandidaturi dveh dijakov, ki kandidirata za to mesto. To sta Taja Rosc iz 2. TRB in Aljaž Golob iz 2. TM.

Moje ime je Taja Rosc in obiskujem 2. letnik programa Tehnik računalništva.

Če se na kratko predstavim, večina me pozna kot pozitivno in zgovorno, včasih celo preveč, tako kot verjetno večino žensk. Sem iskrena, poštena, zanesljiva; to so vrednote, ki jih cenim tudi pri ostalih ljudeh. Povem pa lahko tudi, da se sama vidim kot natančno in zelo redoljubno osebo.

Od 1. do 7. razreda sem obiskovala šolo na Ljubnem ob Savinji,  8. in 9. razred pa sem končala v osnovni šoli v Mozirju. Sicer sem iz Ljubnega ob Savinji, sedaj pa živim z mamo v Velenju.

Letos sva se s sošolcem odločila, da bova sodelovala pri raziskovalni nalogi, kar mi bo predstavljalo izziv.

Po šoli se zelo rada družim s prijatelji in svojim fantom. Vozimo se s kolesi, motorji, se kopamo in se kratkočasimo na igrišču. Obožujem morje, naravo, zelo rada smučam in imam nasploh rada šport.

Če se osredotočim še na dijaško skupnost, sama menim, da bi lahko opravljala to delo, saj bi pridobila nove izkušnje, kar bi mi predstavljalo velik izziv. Verjamem, da bi na začetku potrebovala še nekaj pomoči in podpore, predvsem z nastopanjem in s samim potekom dela. Prepričana pa sem, da bi čez čas odgovorno in vestno zastopala dijake in jim poskušala čim bolje svetovati in jim pomagati. Zavedam se, da mora biti predsednik zgled vsem dijakom in predstavnikom, zato mislim, da sem primerna kandidatka.

Kot sem omenila že na začetku, sem zgovorna, to pa je zagotovo potrebno za predsednika in tudi zato menim, da takšnega potrebujete. Zelo vesela bom, če se boste odločili zame.

 

Sem Aljaž Golob, dijak 2. letnika programa Tehnik mehatronike. Moje najpomembnejše osebne lastnosti so prijaznost, vztrajnost, ambicioznost, odločnost in urejenost. V prostem času izpopolnjujem svoje znanje računalništva z modeliranjem 3D-predmetov in igranjem igric, za zdrav duh v zdravem telesu pa skrbim s plavanjem. Posebej izstopam z znanjem angleščine. Že v osnovni šoli sem se na tem področju udeleževal tekmovanj, na katerih sem dosegal vrhunske rezultate.

Lansko in letošnje šolsko leto je močno zaznamovala epidemija covid 19. Med šolanjem na daljavo sem prostovoljno deloval kot posrednik med sošolci in učitelji. Prav tako sem vsakemu, ki me je prosil, z veseljem priskočil na pomoč.

Že drugo leto zapored so mi sošolci izkazali zaupanje in me izvolili za predstavnika našega oddelka.

Za kandidaturo predsednika skupnosti dijakov ERŠ sem se odločil, ker želim izboljšati počutje, motiviranost in angažiranost dijakov.

Moja vizija:

  • mesečno bom med dijaki izvajal ankete, ki mi bodo pomagale razumeti, na katera problematična področja se moram osredotočiti in kakšne iniciative bom moral podati;
  • mesečno bom vodstvu šole posredoval največ tri najbolj pereče dijaške probleme;
  • o poteku reševanja posredovanih problemov bom dijakom redno posredoval povratne informacije;
  • sodeloval bom pri organizaciji tradicionalnih projektov in dogodkov na šoli;
  • na željo dijakov bom podal tudi pobudo za nove dogodke.

Sem najboljša izbira za predsednika Skupnosti dijakov ERŠ, ker sem odločen, vztrajen in stojim za danimi obljubami.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660