srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

Kandidat za predsednika Skupnosti dijakov ERŠ

Spoštovani dijaki in dijakinje,

kot mentorica Skupnosti dijakov ERŠ vas lepo pozdravljam v novem šolskem letu ter vam želim uspešno in prijetno leto. Pred nami so novi izzivi in eden izmed njih je izvolitev predsednika Skupnosti dijakov ERŠ v šolskem letu 2017/2018. Do četrtka, 14. 9. 2017, smo prejeli kandidaturo enega dijaka, Vida Pejovnika iz 2. TM, ki se vam predstavlja v sliki in besedi.

Jolanda Melanšek

 

Sem Vid Pejovnik in obiskujem 2. letnik programa Tehnik mehatronike. Prosti čas preživljam v družbi prijateljev, moja strast pa sta zagotovo matematika in računalništvo, saj sem se že v osnovni šoli ter v lanskem šolskem letu redno udeleževal tekmovanj in dosegel lepe rezultate. Lahko rečem, da v šoli uživam pri sledenju in v usvajanju tako teoretičnih kot praktičnih znanj in da sem si izbral pravo smer; z veseljem pa priskočim na pomoč sošolcem ali prijateljem.

Tudi letošnje šolsko leto sem predsednik našega oddelka ter predstavnik dijakov v Svetu zavoda ŠCV. Resnični izziv pa vidim tudi v delu predsednika Skupnosti dijakov ERŠ, saj verjamem, da bi lahko dijakom in dijakinjam naše šole še bolj pomagal, imel z njimi več pogovorov, si prizadeval za čim boljši učni uspeh, jim pomagal pri različnih problemih, povezanih z vzgojno-izobraževalno vsebino ter pomagal pri organizaciji dogodkov, kot so Predaja ključa, Sprejem novincev in Mnogoboj družabnosti.

V vlogi predsednika Skupnosti dijakov ERŠ se vidim kot odločen, prijazen ter pošten dijak, ki bi se redno udeleževal sestankov, organizacij ter drugih dogodkov.

 

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660