Interesne dejavnosti 20. 12. 2018

Obveščamo vas, da bomo na Elektro in računalniški šoli v četrtek, 20. 12. 2018, izvajali celodnevne interesne dejavnosti, s katerimi bomo nadomestili pouk, 21. 12. 2018, ko bodo dijaki doma. Dejavnosti bodo različne glede na oddelke. Navodila in zadolžitve bodo dijaki dobili pri organizatorjih posameznih dejavnosti na avtobusu ali pri pouku.
Cena dejavnosti se razlikuje po oddelkih. Dijaki bodo znesek poravnali preko položnice, ki jo bodo prejeli po pošti v mesecu januarju. Dejavnosti po oddelkih: SPI programi Dijaki 1. EL, 2. EL in 3. EL bodo imeli dopoldan pouk po prilagojenem urniku na MIC-u. Po pouku bo čas za kosilo. Ob 15.30 si gredo dijaki ogledati film z naslovom Posledice v Kino Velenje. Po ogledu filma bo sledil razgovor z režiserjem, ki bo trajal do 18.00 ure. Cena dejavnosti je 3 evre. Vsa nosvodila bodo dobili dijaki in spremljevalci pri organizatorju dejavnosti (dr. Nataša Meh Peer)
Razred Spremljevalci Št. dijakov
1. EL Branko VIŠNJAR 20
2.EL mag. Janko MALOVRH, univ. dipl. inž., Ivan ŠKOFLEK, inž. 25
3.EL Nino GOLČMAN, dipl. IM in IR (UN), Jernej AVBERŠEK, inž. 25
1. letniki Prvi letniki SSI programov bodo imeli aktivnosti samo v dopoldanskem času. Obiskali bodo Narodno galerijo in Mestni muzej Ljubljana. Razpored ogledov bodo dobili spremljevalci po elektropnski pošti. Cena dejavnosti je 13 evrov (6 evrov vstopnine + 7 evrov avtobus). Odhod bo ob 7.45 z avtobusne postaje v Velenju, predviden prihod v Velenje bo okoli 15.00 ure. Vsa navodila bodo dobili dijaki in spremljevalci pri organizatorju dejavnosti (Tea Selič, univ. dipl. muzik.).
Razred Spremljevalci Št. dijakov
1. ET Tea SELIČ, univ. dipl. muz., Stanislav OSOJNIK, inž. 17
1.TRA mag. Simon MUHA, univ. dipl. inž., Primož ŠAJNA, inž. 27
1.TRB Urška KOLETNIK, univ. dipl. psihol., Samo ŽELEZNIK 26
1.TM Petra MASTNAK, prof., mag. Vlasta LEBAN, prof. 20
2. letniki Drugi letniki SSI programov in 1. PTI si bodo ogledali gledališko predstavo Hlapci v Drami. Gledališka predstava bo trajala od 10.15 do 13.15. Po predstavi bodo imeli dijaki prosto za kosilo. Ob 14.15 se dijaki zberejo na Kongresnem trgu in skupaj s spremljevaci oddidejo na Inštitut Jožefa Štefana, 1. PTI pa v Hišo eksperimetov. Cena dejavnosti je 17 evrov (predstava 10 evrov + 7 evrov avtobus). Za dijake 1. PTI je cena dejavnosti 22 evrov (5 evrov Hiša eksperimentov). Odhod bo ob 8.00 z avtobusne postaje v Velenju, predviden prihod v Velenje bo okoli 18.00 ure. Vsa navodila bodo dobili dijaki in spremljevalci pri organizatorju dejavnosti (Tomaž Juvan, univ. dipl. inž. in Simona Diklič, prof., 1. PTI pa pri Nadi Pirnat, prof.).
Razred Spremljevalci Št. dijakov
2. ET Tomaž JUVAN, univ. dipl. inž. 16
2.TRA Franc OBLAK, prof., Miran ZEVNIK, univ. dipl. inž. 25
2.TM Jolanda MELANŠEK, prof., Uroš REMENIH, inž. 24
1.PTI Nada PIRNAT, prof., Anton KALIŠNIK, univ. dipl.  inž. 22
3. letniki Tretji letniki SSI programov si bodo ogledali gledališko predstavo Hlapci v Drami. Gledališka predstava bo trajala od 10.15 do 13.15. Po predstavi bodo imeli dijaki prosto za kosilo. Ob 14.15 se dijaki zberejo na Kongresnem trgu in skupaj s spremljevaci oddidejo na Vrhniko po Poti Cankarjeve mladosti. Cena dejavnosti je 20 evrov (predstava 10 evrov + 7 evrov avtobus + 3 evre Vrhnika). Odhod bo ob 8.00 z avtobusne postaje v Velenju, predviden prihod v Velenje bo okoli 18.00 ure. Vsa nosvodila bodo dobili dijaki in spremljevalci pri organizatorju dejavnosti (Bojana Vrbnjak, prof.).
Razred Spremljevalci Št. dijakov
3. ET Peter VRČKOVNIK, dipl. inž. 19
3.TRA Marjetka HERODEŽ, prof., Lidija ŠUSTER, prof. 21
3.TRB Sašo GNILŠEK, prof., Nedeljko GRABANT, mag. inž. energ. 25
3.TM Bojana VRBNJAK, prof., Sonja LUBEJ, prof. 24
4. letniki Četrti letniki SSI programov in 2. PTI si bodo ogledali gledališko predstavo Hlapci v Drami. Gledališka predstava bo trajala od 10.15 do 13.15. Po predstavi bodo imeli dijaki prosto za kosilo. Ob 14.15 se dijaki zberejo na Kongresnem trgu in skupaj s spremljevaci oddidejo na ogled fakultet. Dijaki 4. ET, 4. TM in 2. PTI bodo obiskali Fakulteto za elektrotehniko, 4. TRA in 4. TRB pa Fakulteto za račinalništvo in informatiko. Cena dejavnosti je 17 evrov (10 evrov predstava + 7 evrov avtobus). Odhod bo ob 8.00 z avtobusne postaje v Velenju, predviden prihod v Velenje bo okoli 18.00 ure. Vsa nosvodila bodo dobili dijaki in spremljevalci pri organizatorju dejavnosti (dr. Nataša Meh Peer, mag. Branko Dvoršak in Islam Mušić, prof.).
Razred Spremljevalci Št. dijakov
4. ET mag. Branko DVORŠAK, univ. dipl. inž., Matjaž ŽERAK, univ. dipl. inž. 20
4.TRA Beti TOMIC, prof., Islam MUŠIĆ, prof. 24
4.TRB Tomislav NOVAK, prof., Gregor HRASTNIK, univ. dipl. inž. 20
4.TM Biserka LEDINŠEK, prof., Zvone CENCEN, dipl. inž. 26
2.PTI Vlado AHTIK, inž. 9
Razredniki morate v tajništvo šole oddati seznam dijakov, na katerem označite dijake, ki se dejavnosti iz upravičenih razlogov ne bodo udeležili, najkasneje do (petka, 14. 12. 2018). Morebitne odsotnosti dijakov zaradi bolezni bomo sprejemali v tajništvu šole še na dan odhoda do 7.30 ure, kasnejših odpovedi ne bomo upoštevali za vračilo denarja. Dijake opozarjamo, da se morajo na lunch pakete prijaviti sami, in sicer en delovni dan prej do 10.00 ure. Lunch paketi bodo dostavljeni na avtobusno postajo pred odhodom.

Petra Mastnak, prof., koordinatorka ID

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.