Ekskurzija v Škofjo Loko za 1. letnike

Dijake 1. letnikov: 1. TRA, 1. TRB, 1. ET in 1. TM obveščamo, da se bodo v sredo,  29. 3. 2019, udeležili kulturno-zgodovinske ekskurzije v Škofjo Loko.

Ob 8. uri  je odhod avtobusov iz Velenja – avtobusno postajališče. Ob 10. uri pričnemo z ogledom po programu: ogled Loškega muzeja, starega mestnega jedra Škofje Loke in ogled Tavčarjevega dvorca na Visokem.

Pod strokovnim vodstvom si bo prva skupina najprej ogledala staro mestno jedro (1 ura), druga skupina se bo povzpela na Loški grad in si v muzeju ogledala čudovite muzejske zbirke iz bogate zgodovine Škofje Loke in okolice (1 ura), tretja skupina pa se bo povzpela na Visoko, v Tavčarjev dvorec. Ogledi se bodo zaključili predvidoma ob 14.00. Prihod v Velenje okoli 16.00.

Spremljevalci:

Razred Spremljevalci Št. dijakov
1. TRA Bojana VRBNJAK, prof., mag. Vlasta LEBAN, prof. 27
1.TRB Urška KOLETNIK, univ. dipl. psihol. 26
1.TM Biserka LEDINŠEK, prof., Beti TOMIC, prof. 20
1.ET dr. Nataša MEH PEER 16

Cena ekskurzije je 16 evrov. Dijaki bodo znesek poravnali preko položnice, ki jo bodo prejeli po pošti v mesecu juniju. 

Razredniki morate v tajništvo šole oddati seznam dijakov, na katerem označite dijake, ki se ekskurzije iz upravičenih razlogov ne bodo udeležili, najkasneje do (četrtka, 23. 5. 2019). Morebitne odsotnosti dijakov zaradi bolezni bomo sprejemali v tajništvu šole še na dan odhoda do 7.30 ure, kasnejših odpovedi ne bomo upoštevali za vračilo denarja.

Dijake opozarjamo, da se morajo na lunch pakete prijaviti sami, in sicer en delovni dan prej do 10.00 ure. Lunch paketi bodo dostavljeni na avtobusno postajo pred odhodom.

Organizarorka ekkurzije:
Bojana Vrbnjak, prof.

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.