Ekskurzija – ogled KSEVT-a in Žičke kartuzije za dijake 3. letnikov

Dijake 3.TRA, 3.TRB, 3.ET in 3.TM obveščamo, da se bodo v ponedeljek, 31. 5. 2021, udeležili strokovne ekskurzije v Vitanje in Žičko kartuzijo. Odhod bo ob 8.00 z glavne avtobusne postaje Velenje. POMEMBNO: Dijaki morajo biti na avtobusni postaji najmanj 10 minut pred odhodom. Posamezna oddelka na avtobusu zasedeta vsak svojo polovico sedežev, tako da se dijaki oddelkov med sabo ne mešajo. Sedeži v prvi liniji za šoferjem morajo biti prosti. Ves čas vožnje in v prostorih ogleda je potrebno nositi masko, na prostem pa držati varno medosebno razdaljo. Ob vstopu na avtobus in v prostor si je potrebno razkužiti roke. PROGRAM EKSKURZIJE:
9.00 - 10.30: KSEVT - Kulturno središče evropskih vesoljskih tehnologij Je sedež istoimenskega zavoda, ki se ukvarja s »kulturalizacijo vesolja« ter osrednji kulturni prostor v Vitanju, od koder izvira družina pionirja vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga. 11.30 - 13.00: Žička kartuzija Lokalni turistični vodnik nas pričaka v Žički kartuziji, kjer si bomo ogledali samostan kartuzijanskega verskega reda v dolini svetega Janeza Krstnika. Prihod v Velenje predvidoma ob 14.00.
Avtobus št. Oddelek Št. dij.  Spremljevalci
1.  3.TRA 21  B. Vrbnjak, mag. V. Leban
1.  3.TM 21  B. Ledinšek
2. 3.TRB 25  B. Hleb, S. Gnilšek
2. 3.ET 18  dr. N. Meh Peer
Cena strokovne ekskurzije je 18 evrov na dijaka. Dijaki bodo znesek poravnali preko položnice, ki jo bodo prejeli po pošti v mesecu juniju. Razredniki morate v tajništvo šole oddati seznam dijakov, na katerem označite dijake, ki se ekskurzije iz upravičenih razlogov ne bodo udeležili, najkasneje do četrtka, 27. 5. 2021, do 11. ure. Morebitne odsotnosti dijakov zaradi bolezni bomo sprejemali v tajništvu šole še na dan odhoda med 7.30 do 8.00 ure, kasnejših odpovedi ne bomo upoštevali za vračilo denarja. Dijake opozarjamo, da se morajo na lunch pakete prijaviti sami, in sicer najkasneje do petka, 28. 5. 2021, do 10.00 ure.

Sašo Gnilšek, organizator strokovne ekskurzije

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.