srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

55. MOS Celje za 1. ET in 1. TM

Dijake 1. ET in 1. TM obveščamo, da se bodo v sredo 13. 9. 2023 udeležili 55. MOS Celje.

 

Zbirno mesto je ob 8.10 na avtobusni postji na Tomšičevi. Povratek v Velenje bo iz Celja ob 13. 00.

 

Mednarodni obrtni sejem (MOS) je največji sejem v Sloveniji. Naša ekskurzija ponuja edinstveno priložnost za raziskovanje inovacij ter tehnoloških trendov v petih različnih segmentih:

MOS DOM: Ta segment je osredotočen na gradbeništvo in opremo za dom. Razstavljavci predstavljajo inovacije pri gradbenih materialih, notranji opremi, energetski učinkovitosti in pametnih rešitvah za dom. To je idealna priložnost za tiste, ki jih zanima izboljšanje svojega doma ali gradbeništvo na splošno.

MOS TEHNIKA ENERGETIKA: Ta segment je namenjen sodobni tehniki, energetiki in elektroniki. Tukaj boste lahko spoznali najnovejše napredke na področju elektrotehnike, elektronike, avtomatizacije in trajnostne energije. To je nepogrešljiv del sejma za dijake elektrotehnike.

MOS TURIZEM: V tem segmentu boste odkrivali turistične destinacije, ponudbo potovanj in vse, kar je povezano s turizmom. Priložnost za razširitev obzorij in spoznavanje različnih krajev in kultur.

MOS B2B: Poslovni segment, kjer se srečujejo podjetja in poslovne priložnosti. Tukaj boste imeli možnost vzpostaviti stike s potencialnimi delodajalci, partnerji ali investitorji. Izjemno koristen segment za vse, ki razmišljate o svoji prihodnji karieri v svetu elektrotehnike ali računalništva.

MOS PLUS: Spremljajoči dogodki na sejmu MOS, ki obogatijo vašo izkušnjo. To vključuje seminarje, predavanja, inovativne predstavitve in še več. Priložnost, da se izobražujete in mrežite s strokovnjaki v industriji.

 

Vsak od teh segmentov ponuja edinstveno priložnost za pridobivanje znanja in izkušenj na svojem področju. Ne glede na vaše interese in šolski program, bo sejem MOS zagotovo navdušil in obogatil vaše znanje.

Za dijaki 1. ET bo zadolžitve pripravil mag. Simona Muha, medtem ko bo za 1. TM zadolžitve pripravil g. Klemen Hleb.

 

Spremljevalci:

Oddelek Spremljevalci
1. ET mag. Simon Muha, Simona Diklič
1. TM  Nino Golčman, Nada Pirnat

 

Cena je 11 € (vstopnina in avtobusni prevoz) Dijaki bodo znesek poravnali preko položnice, ki jo bodo prejeli po pošti v mesecu maju.

 

Dijake opozarjamo, da se morajo na lunch pakete prijaviti sami, in sicer en delovni dan prej do 10.00 ure. Lunch paketi bodo dostavljeni na avtobusno postajo pred odhodom.

 

Razrednika morata v tajništvo šole oddati seznam dijakov, na katerem označita dijake, ki se delavnic iz upravičenih razlogov ne bodo udeležili, najkasneje do torka, 12. 9.  2023, do 12.00 ure. Morebitne odsotnosti dijakov zaradi bolezni bomo sprejemali v tajništvu šole še na dan delavnic do 8.00 ure, kasnejših odpovedi ne bomo upoštevali za vračilo denarja.

 

mag. Simon Muha,
organizator strokovne ekskurzije

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660