srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

Sprejem v skupnost dijakov

V petek, 8. 10. 2021, je po letu »premora« zaradi pandemije COVID-19 na Elektro in računalniški šoli potekal tradicionalni sprejem novincev v skupnost dijakov, in sicer v situaciji primerni obliki – na daljavo.

Tekmovalo je vseh pet oddelkov prvih letnikov: 1. TM, 1. TRA, 1. TRB, 1. ET in 1. EL.

Dogodek je potekal v studiu in bil prenašan v živo preko kanala YouTub, ki so ga lahko spremljali vsi dijaki in učitelji Elektro in računalniške šole. Prireditev je organizirala Skupnost dijakov ERŠ s pomočjo mentorice Jadranke Golčer,  za odlično vodenje prireditve pa sta poskrbela Nik Petrovič in predsednica skupnosti dijakov Taja Rosc. Letos so imeli dijaki prvih letnikov dve nalogi. Prva je bila posneti kratek, zanimiv filmček, s katerim so na zabaven način predstavili svoj oddelek. Druga naloga je bila tekmovalne narave, in sicer posneti oglas (reklamo) za sledeče predmete: dron (1. TRA), virtualna očala (1. TRB), kljunasto merilo (1. TM), fazni preizkuševalec (1. EL) in multimeter (1. ET). Po predvajanju vseh odličnih filmčkov je z glasovanjem preko orodja Mentimeter, v katerem so sodelovali vsi dijaki in učitelji ERŠ, zmagal 1.TRB.

Po razglasitvi zmagovalcev sem kot podpredsednik skupnosti dijakov odšel v učilnico C 201 čestitat zmagovalcem v imenu skupnosti dijakov, prav tako pa sem jim izročil plaketo Zlati novinec leta, ki jo bodo lahko s ponosom imeli v lasti leto dni.

Aljaž Golob

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660