Spomladanski športni dan

nogometna zoga

V ponedeljek, 1. 6. 2015, bo športni dan za naslednje oddelke: 1. TRA, 1. TRB 1. ET, 1. TM, 1. EL, 2. EL, 3. ET, 3. TM, 3. TRA, 3. TRB in 1. PTi. Dijaki lahko izbirajo med naslednjimi športi: mali nogomet, košarka (trojke), odbojka na mivki, tenis in pohod. V primeru slabega vremena se vse aktivnosti prestavijo v telovadnico.

 

1. Mali nogomet (vodji: T. Novak, prof., F. Oblak, prof.)

Pričetek tekmovanja bo ob 8.00 na igriščih z veliko umetno travo ob nogometnem stadionu. Ekipo sestavlja 10 dijakov, igra se 6 + 1. Igralni čas bo 2 x 10 min. Sistem igranja bo določen kasneje, glede na število ekip. Cena za najem igrišča je 1,5 evra po dijaku in jo plačate pred začetkom aktivnosti vodji tekmovanja.
Spremljevalec: Islam Mušić, prof.

2. Košarka (vodja: Matjaž Žerak, uni. dipl. inž.)

Pričetek tekmovanja bo ob 8.00 v telovadnici ERŠ. Ekipo sestavljajo trije igralci in dve menjavi. Igra se do 15 točk, sistem igranja bo določen kasneje, glede na število ekip.
Spremljevalka: Lidija Šuster, prof.

3. Odbojka na mivki (vodja: Miran Zevnik, uni. dipl. inž.)

Pričetek tekmovanja bo ob 8.00 na igrišču TRC Jezero. Ekipo sestavljajo štirje igralci, igra se en niz do 21 točk, sistem tekmovanja bo določen kasneje. Cena za najem igrišča je 1,5 evra po dijaku in plačate pred začetkom aktivnosti vodji tekmovanja.
Spremljevalka: Sonja Lubej, prof.

4. Tenis (vodja: Vlado Ahtik, inž.)

Dijaki se sami prijavijo za igranje tenisa na telefonsko številko 041 500 380 do nedelje, 31. 5. 2015 in si tudi sami izberejo soigralca. Igrati morajo vsaj dve uri. Plačilo dijaki poravnajo pred začetkom igranja.
Spremljevalka: mag. Vlasta Leban, prof.

5. Pohod (vodja: Branko Višnjar)

Zbor je na MIC-u ob 9.00. Dijaki gredo najprej na malico in ob 9.30 uri na pohod v okolico Velenja, ki se bo zaključil okoli 12. ure. Na pohod pridite primerno obuti in oblečeni. (pohodni čevlji, rezervna oblačila, anorak,...)
Spremljevalci: Jolanda Melanšek, prof., Milan Matko, dipl. inž., Nada Pirnat, prof.

Poimenski seznam prijav oddajte prof. ŠVZ do četrtka, 28. 5. 2015.

Vsi dijaki imajo ta dan malico na MIC-u, na katero se prijavijo kot običajno.

Dijaki oddelkov 2. ET, 2. TM, 2. TRA in 2. TRB imajo ta dan pouk po posebej objavljenem urniku na MIC-u.

Franci Oblak,prof.,
vodja športnih aktivnosti

Simon Konečnik, univ. dipl. inž.,
ravnatelj ERŠ

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.