PUD Malta – tretji teden

Tretji teden je prišel naokoli in z njim tudi nove dogodivščine. Vzdušje na Malti je bilo že zelo domače, saj smo se že vsi navadili na prijetno klimo in sproščen stil življenja Maltežanov.

Na delovnih mestih smo sedaj že vsi pustili nekakšen pečat, saj smo do sedaj obdelali in naredili že veliko različnih projektov. Tudi tu je vzdušje že bolj sproščeno, kar nam seveda še dodatno pomaga pri pridobivanju novega znanja od naših mentorjev in sodelavcev,  nekaj znanja pa lahko z njimi delimo tudi mi.

Delovnike smo si zaradi omejenega prostega časa nekateri krajšali s krajšimi izleti v bližnja mesta, kot so Valleta, Saint Julian's in Pembroke, raznimi športnimi aktivnostmi ali pa enostavno z medsebojnim druženjem. Na Malti je bil že v petek praznik, zato je celoten teden potekal v pričakovanju na petkov izlet na Comino in ogled znamenite plaže Blue Lagoon.

Na ta izlet smo se odpravili z ladjico, ki se je na poti ustavila tudi na otoku Gozo. Vreme nam je bilo pisano na kožo, zato se nas je večina tudi kopala. Na otoku Comino smo ostali štiri ure, nato pa se v Sliemo vrnili z ladjico. Preostanek podaljšanega vikenda je potekal nekoliko bolj sproščeno z izleti na prav tako znano plažo Golden Bay in ogled nacionalnega akvarija Malte.

Žal se naslednji teden že odpravljamo domov, zato bomo zadnji teden izkoristili po najboljših močeh. Do takrat pa vam pošiljamo pozdrave s sončne Malte.

Napisal:
Lenart Golob

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.