Predinformativni dan za dijake zaključnih letnikov

V četrtek, 28. 1. 2016, je za vas na ŠC Velenje organiziran predinformativni dan, na katerem se vam bodo predstavile višje šole in fakultete. Predstavitve bodo potekale v učilnicah Ljudske univerze, Gimnazije ter B in C stavbe ŠC Velenje, po priloženem razporedu. Ker ta dan nimate pouka, morate obiskati vsaj pet predstavitev in se na teh predstavitvah podpisati na listo prisotnosti (v kolikor bi kdo želel k pouku, se dogovorite z učitelji).

V Veliki predavalnici Višje strokovne šole bo potekala predstavitev vpisnega postopka tako za višje šole kot univerze. Predstavitvi bosta prvo in drugo šolsko uro. Glede na priložen razpored si organizirajte oglede tako, da boste prisotni vsaj na eni od teh predstavitev, da spoznate vpisna postopka, saj se boste vpisovali sami.

Priložen je tudi obrazec Sigen-CA. Tega izpolnjenega skupaj z osebno izkaznico prinesite vsi tisti, ki se nameravate vpisati na univerze (visokošolski ali univerzitetni programi) in boste oddali prijavo s kvalificiranimi digitalnim potrdilom. Obrazec lahko oddate predstavnikom upravne enote med 10. in 13. uro v učilnici A114 na Gimnaziji. Na osnovi izdanega obrazca boste prejeli vso potrebno dokumentacijo za ureditev kvalificiranega digitalnega potrdila. Dijaki, ki si ne boste uredili tega, boste oddali prijavo z uporabniškim imenom in geslom.

Priporočamo še ogled predstavitve Študentskih domov Maribor in ŠOU Ljubljana (vse informacije v zvezi z vpisom, študentskimi domovi, prepisi….. v Ljubljani).

Urška Koletnik

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.